Παρασκευή, Μαΐου 25

ΝΕΑ 3ΑΡΑ Η U-19











ΕURO U19 2012: ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 3-0
     Χάρη στα γκολ των Διαμαντάκου (6΄) και Σταφυλίδη (43΄, 88΄) η Εθνική Νέων επικράτησε 3-0 της Κύπρου στο πλαίσιο του 5ου ομίλου της elite round και έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012. 
Η ελληνική ομάδα έπαιξε, όπως και στην πρεμιέρα με την Τουρκία,  όμορφο ποδόσφαιρο και με τη νέα της επιτυχία παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες (6-0 τέρματα). Όλα, πλέον, θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική (28/5, ώρα 15:00 Ελλάδας), στην οποία η ελληνική ομάδα θ΄ αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Δανία. Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση προκρίνεται ο πρώτος της βαθμολογίας.
     Ο Ιρλανδός διαιτητής του αγώνα, Ρόμπερτ Ρότζερς, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μαρινάκη, Χατζηγεωργίου, Αρτυματά, Κυπριανού, Κυριάκου, Ν. Θεοδώρου, Ζ. Θεοδώρου.

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλας, Μαυρίας, Φουρλάνος (80΄ Μπούζας), Διαμαντάκος, Κατίδης (72΄ Μπακασέτας), Γιαννιώτας (64΄ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης.
ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Ευθυμίου, Καστάνας, Κυριάκου, Θαλασσίτης (46΄ Αντωνίου), Χατζηγεωργίου (46΄ Εγγλέζου), Φροξυλιάς (54΄ Ν. Θεοδώρου), Σωτηρίου, Αρτυματάς, Κυπριανού, Ζ. Θεοδώρου.
«Πετύχαμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει, δηλαδή να φτάσουμε στο ματς της Δευτέρας με τη Δανία, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αξίζουν συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στα παιδιά γιατί σε ένα δύσκολο ματς κατάφεραν να νικήσουν με καλό σκορ, αν και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ. 
     Όλες μας οι σκέψεις είναι στραμμένες, πλέον, στον αγώνα της Δευτέρας. Έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Τσάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου