Τετάρτη, Μαΐου 30

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3ος  ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
ΝΑΤΟΙ…. ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΝΩΓΗ 3-1 ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ













Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ                       Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
       1                  3
     Μπορεί να τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου η Ανωγή αλλά ήταν αυτή που γέλασε τελευταία και συνάμα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος σπάζοντας μάλιστα την έδρα της Ερύσσου!!!!!
     Η ομάδα από το Ληξούρι ήθελε μόνο νίκη και τα κατάφερε και μάλιστα εύκολα. Έτσι με δυο νίκες και μια ήττα στον τελικό είναι η φετινή πρωταθλήτρια της Β΄ κατηγορίας.
     Να σημειώσουμε ότι και οι δυο παραπάνω ομάδες την επόμενη περίοδο θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας.

     Τα γκολ.
    Στο 10΄ η Έρυσσος θα προηγηθεί στο σκορ 1-0 με ένα πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ του Απ. Ζαμπέλη έξω από την περιοχή στο «Γ» της εστίας του Αντωνέλου.
     Πέναλτι για την Ανωγή στο 43΄σε ανατροπή του Αντωνάτου από αμυντικό των γηπεδούχων. Την ίδια στιγμή αποβάλλεται ο Π. Αρώνης των γηπεδούχων για διαμαρτυρία, ενώ το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Γ. Μπενάτος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Tavvani για το 1-1.
     Έτσι τελείωσε το α΄ ημίχρονο με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την ισοπαλία που μέχρι εκείνη την ώρα έδινε το πρωτάθλημα στην Έρυσσο.
     Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους αφού στο 50΄ο Διον. Παπαδάτος με παράλληλη πάσα θα βρει τον Σ. Λογαρά σε θέση για γκολ, που θα στοπάρει την μπάλα και με σουτ θα πετύχει το 1-2 για την Ανωγή.
     Τέλος στο 75΄ο Γ. Μπενάτος με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή θα σφραγίσει την νίκη-τίτλο για την ομάδα του πετυχαίνοντας το τελικό 1-3.
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σ. Κωστόπουλου.
     Οι συνθέσεις:
Έρυσσος:Tavvani G, Ζαμπέλης Γ., Ζαμπέλης Δ., Tavvani G (51΄Πατρίκιος), Αντύπας, Καββαδίας Ν., Αρώνης Π., Ζαμπέλης Απ., Βρυώνης Π., Μινέτος Σ. (81΄Κουταλάς Γ.), Σκιαδαρέσης Π.,  
Ανωγή:Αντωνέλος, Αντωνόπουλος, Ρουχωτάς, Γερολυμάτος, Χότζαϊ Α., Λογαράς Σ. (90΄Φραγκισκάτος), Σούπας, Μπενάτος Χ., Μπενάτος Γ., Αντωνάτος Γ, Παπαδάτος Διον..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου