Τρίτη, Μαΐου 22

Διήμερο Διαβήτη στην Κεφαλονιά

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΕ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΛΗΞΟΥΡΙ

    Μια πολύ σπουδαία ιατρική εκδήλωση με άμεσο ενδιαφέρον και στον αθλητισμό συνδιοργανώνει η ΠΕ Κεφαλληνίας  με τον «Σύλλογο φίλων του ασθενούς του Γ. Ν. Ν.  ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ – ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ»  τδιήμερο 25ης -26ης  Μάιου, εκδήλωση με θέμα ««ΔΙΑΒΗΤΗΣ. Το Μέγα Πρόβλημα Υγείας στη Σημερινή Εποχή: Από τη Γνώση στην Αντιμετώπιση».

Στα πλαίσια της ενημέρωσης, του προβληματισμού, της ανταλλαγής απόψεων, των εννοιών της αλληλεγγύης, της ευαισθητοποίησης και της συνοχής της κοινωνίας μας, της πρόληψης και προστασίας της υγείας και της ευζωίας των συμπολιτών μας, η ΠΕ Κεφαλληνίας συνδιοργανώνει με τον «Σύλλογο φίλων του ασθενούς του Γ. Ν. Ν.  ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ – ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ»  τδιήμερο 25ης -26ης  Μάιου, εκδήλωση με θέμα ««ΔΙΑΒΗΤΗΣ. Το Μέγα Πρόβλημα Υγείας στη Σημερινή Εποχή: Από τη Γνώση στην Αντιμετώπιση»».
Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, του Γ.Ν.Ν Ληξουρίου-Ματζαβινατείου και της ΕΚΟΜΕΝ, συνιστά μια  αξιόλογη προσπάθεια, κοινωφελής, λίαν σημαντική και πάνω από όλα τόσο ανθρώπινη, για ένα θέμα υγείας εξαιρετικά επίκαιρο, το οποίο αφορά σε αρκετά εκ των ατόμων που συναναστρεφόμαστε καθημερινά και για το οποίο είναι σκόπιμο να λάβουν γνώση όλοι οι συμπολίτες μας.
 Σας επισυνάπτεται η πρόσκληση της διοργάνωσης.
 Ευχαριστούμε για την δημοσίευση.

Από Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου