Σάββατο, Μαΐου 26

PLAYOFFS Α1 ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
 
ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΕΘΑΝΕΙ» Ο ΘΡΥΛΟΣ
«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΤΟΝ Ν.Ο.Β. 11-5 ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 1-1
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ         ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ      
       11               5
 
    










     Έχει πολύ δρόμο ακόμα η υπόθεση - τίτλος στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας Ανδρών. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 11-5 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον αποψινό δεύτερο μεταξύ τους τελικό των πλέι οφ, στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες.

   Η σειρά μεταφέρεται, πλέον, στο κολυμβητήριο του ΝΟΒ στο Λαιμό την προσεχή Τετάρτη 30/5 στις 19.00. Θυμίζουμε ότι για την ανάδειξη του πρωταθλητή χρειάζονται τρεις νίκες.
  Ο Ολυμπιακός ήταν φανερά καλύτερος στο σημερινό παιχνίδι, μεταμορφωμένος σε σχέση με τον πρώτο τελικό της Α1 και τον τελικό του Κυπέλλου όπου ο ΝΟΒ είχε το πάνω χέρι. Οι "ερυθρόλευκοι" έκλεισαν καλά την άμυνά τους και με τους δυο φουνταριστούς τους Μουρίκη και Κολόμβο σε μεγάλη μέρα, αλλά και με ευστοχία σε όλους τους τομείς, έχτισαν μια διαφορά από το ξεκίνημα και την αύξησαν μέχρι το τέλος.
Διαιτητές: Κουρέτας-Σταυρόπουλος.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-0, 3-2, 1-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης, Χατζηκυριακάκης 1, Φουντούλης Ι. 2, Δερβίσης, Μπλάνης 2, Κόλιανιν 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 2, Κατρουτζανάκης, Σχίζας, Φλώρος, Καλογεράκος, Πρέκας.
3/6 π/π, 1/1 πέναλτι, 3 φουνταριστός, 4 περιφέρεια.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος 1, Κατσαούνης, Γούνας 1, Τίγκας 1, Βουλγαράκης 2, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος, Λουϊζίδης.
3/9 π/π, 1 κόντρα, 1 περιφέρεια.
Θ. Βλάχος: Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αντίδραση τους............
     «Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί, σε αντίθεση με σήμερα. Διορθώσαμε πολλά σε 3 ημέρες και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά μου! Αντέδρασαν καλά και σωστά. Δεν με ενδιαφέρει εάν η νίκη ήταν εύκολη ή όχι, αλλά ήταν μία νίκη και συνεχίζουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος μετά το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  
3ος Τελικός playoffs (30-5)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.  
2ος ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ
2-0 Η ΧΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ
   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ       Ν.Ο. ΧΙΟΥ      
        6                  10
 













     Ο Ν.Ο. Χίου κατέκτησε την 3η προνομιούχο θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και θα μετέχει στο Ευρωπαϊκό Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.
     Η ομάδα της μαστίχας επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού και στον σημερινό δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της σειράς για τις θέσεις 3-4, αυτή τη φορά στην έδρα των πρασίνων στο Ο.Α.Κ.Α., με 10-6, έκανε το 2-0 στις νίκες και πέτυχε το συγκεκριμένο στόχο.
Διαιτητές: Μπουδραμής-Κωνσταντινίδης.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-2, 0-3, 2-2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Τουμπούρος, Στελλάτος, Κόχειλας Ι., Κόχειλας Ν. 1, Αλιχανίδης Αβ., Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ. 1, Φαναριώτογλου, Τσόκας, Δραγώνας, Παρασκευόπουλος.
Ν.Ο. ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης 3, Ράντζεν 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηθεοδώρου 1, Θεοδωρόπουλος, Βιτέλας, Ντόσκας 3, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ., Βλοντάκης 1, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου