Δευτέρα, Μαΐου 28

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ


EURO 2012: Εξαντλήθηκαν τα επιπλέον εισιτήρια για την πρεμιέρα της Εθνικής!!!

     Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν και τα επιπλέον εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει για τους Έλληνες φιλάθλους για τον αγώνα της πρεμιέρας του EURO 2012 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πολωνία.
   Μικρός αριθμός εισιτηρίων παραμένει προς διάθεση για τους άλλους δύο αγώνες της Εθνικής στον όμιλό της, με αντιπάλους την Τσεχία στις 12 Ιουνίου 2012 (Βρότσλαβ, Δημοτικό Στάδιο Βρότσλαβ) και τη Ρωσία στις 16 Ιουνίου 2012 (Βαρσοβία, Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας). 
     Όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους δύο αγώνες ανήκουν στην κατηγορία 2 και η τιμή τους είναι 70 Ευρώ.
     Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται κατά προτεραιότητα από τα γραφεία της ΕΠΟ (Πάρκο Γουδή, Αθήνα) έως την εξάντλησή τους.    
     Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν οι Έλληνες υπήκοοι, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.  
     Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως και τέσσερα (4) εισιτήρια ανά αγώνα, προσκομίζοντας υποχρεωτικά το δελτίο ταυτότητάς / διαβατήριό του και γνωστοποιώντας τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου) των κατόχων των επιπλέον εισιτηρίων που τυχόν αγοράζει.
     Σε περίπτωση ενδιαφερομένων που κατοικούν εκτός Αθήνας ή Ελλάδας, παρακαλούμε όπως εκδηλώσουν ενδιαφέρον αγοράς εισιτηρίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: priona@epo.gr.
      Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να αγοράσουν εισιτήρια αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής κάρτας και να επιβαρυνθούν τα σχετικά κόστη αποστολής των εισιτηρίων στη διεύθυνση που θα δηλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου