Σάββατο, Μαΐου 19

ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ FINALFOUR ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤAΣTΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ Ο.Σ.Φ.Π.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πούλμαν του Ολυμπιακού, στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή του ΟΣΦΠ. Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς και της ολοσχερούς καταστροφής. Από από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος αναφερόμενος στο γεγονός είπε:

Δημήτρης Διαθεσόπουλος: Καταδικάζουμε το θλιβερό γεγονός

«Καταδικάζουμε το θλιβερό αυτό γεγονός που διαδραματίστηκε λίγες ώρες μόνο μετά την καθ’ όλα άψογη διεξαγωγή των ημιτελικών του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Εδώ και πολλές μέρες η ΚΟΕ και οι τοπικοί φορείς εργάστηκαν σκληρά για την υποδειγματική διεξαγωγή της διοργάνωσης  και πέτυχαν απόλυτα στο έργο τους αφού χθες στο κολυμβητήριο κατά τη διάρκεια των ημιτελικών δεν άνοιξε μύτη κι ούτε πρόκειται να συμβεί τίποτα στο σημερινό τελικό. Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι με συντονισμένες ενέργειες της ΚΟΕ και των τοπικών φορέων η αποστολή του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε με ασφάλεια και με άλλο πούλμαν στη Σάμη και στη συνέχεια από την Πάτρα με δεύτερο πούλμαν μεταφέρθηκε στον Πειραιά.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η Π.Υ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:00 σήμερα 19-05-2012, σε τουριστικό λεωφορείο το οποίο μετέφερε την αποστολή της ομάδας υδατοσφαίρισης του ολυμπιακού και ήταν σταθμευμένο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Ξενοδοχείου με την επωνυμία « HOTEL LIMANAKI». Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Λάσση Αργοστολίου, Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το εν λόγω τουριστικό λεωφορείο χωρίς να προκληθεί όμως καμία άλλη ζημιά στον περιβάλλοντα χώρο.
Στο συμβάν έλαβαν μέρος  επτά (7) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα (4) οχήματα συμπεριλαμβανομένου και του Αναπληρωτή Διοικητή της Π.Υ. Αργοστολίου Επιπυραγού Βασίλειου Ρ. Σολδάτου ο οποίος και ήταν επικεφαλής στο έργο της κατάσβεσης.
Τα αίτια του ανωτέρω περιστατικού διερευνώνται από το Ανακριτικό Γραφείο της Π.Υ. Αργοστολίου.
Αργοστόλι 19 Μαΐου 2012
Ο Αν. Διοικητή
Βασίλειος Ρ. Σολδάτος
Επιπυραγός


ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου