Παρασκευή, Μαΐου 18

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΚΑΗ

H MAXH TΩΝ PLAYOFFS
ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ Ο Ν.Ε.Ο.Λ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΒΗΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ Α1
    






















     Με την ψυχολογία στα ύψη και την ομάδα πανέτοιμη για να κάνει το πρώτο βήμα ο Ν.Ε.Ο.Λ. φιλοξενεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου τον πολύ επικίνδυνο Υπερίωνα Αμαλιάδας σε έναν αγώνα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που αναμένεται να σπάσουν καρδιές από την αγωνία.
     Η ομάδα της Παλλικής θέλει να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα που του δίνει η έδρα και να μπει με το δεξί στην σειρά των τελικών.

     Οι Ομάδες έχουν από μια νίκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 και χρειάζονται δυο νίκες ακόμη για να συνοδεύσουν τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ στην Α1 κατηγορία ΕΣΚΑΗ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
     Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 20-5-12 και ώρα 2:30 μ.μ. το δε κλειστό γυμναστήριο αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά και ο κόσμος να γίνει ο 6ος παίκτης του Ν.Ε.Ο.Λ., κάτι που έχει κάνει μέχρι σήμερα και για αυτό μεγάλο μέρος από τις επιτυχίες του ΝΕΟΛ του ανήκει.
     Ο Μ. Τζουγανάτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο με την κατάκτηση του «Ροζ» Φ.Α. κάνοντας το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η..
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2η  ΤΕΛΙΚΟΥ PLAYOFFS
Γήπεδο
Αγώνας
ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ – Ν.Ε.Ο. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου