Πέμπτη, Μαΐου 24


ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 8-6 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

      ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        
          8             6
 
    










     Με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας πριν από λίγες ημέρες στο Αργοστόλι, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού με 8-6 στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο του Λαιμού και μαζί το μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.
   Οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα έδρας και προηγούνται με 1-0 στις νίκες, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς καθώς απαιτούνται τρεις νίκες για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η σειρά των τελικών θα μεταφερθεί το Σάββατο το απόγευμα (19.00) στο κολυμβητήριο του Πειραιά με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

     Με βασικά όπλα την πολύ καλή άμυνα, αλλά και την ευστοχία στον παίκτη παραπάνω, οι παίκτες του Λοράντου κατάφεραν να χτίσουν ένα προβάδισμα στο σκορ από το τρίτο οκτάλεπτο και να το αυξήσουν μέχρι και με 8-5. Κορυφαίος από τους νικητές ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας που πέτυχε τρία πιο καθοριστικά γκολ. Οι ερυθρόλευκοι μείωσαν στο τελικό 8-6 λίγο πριν τη λήξη με πέναλτι.
    Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-1, 2-1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ(Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος 1, Κατσαούνης 1, Γούνας 3, Τίγκας 1, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος 1, Λουϊζίδης.
5/7 π/π, 3 περιφέρεια.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης, Χατζηκυριακάκης 1, Φουντούλης Ι. 1, Δερβίσης, Μπλάνης, Κόλιανιν, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Κατρουντζανάκης, Σχίζας 1, Φλώρος, Καλογεράκος, Πρέκας.
4/7 π/π, 1/1 πέναλτι, 1 περιφέρεια
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Μπιράκης.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (2η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ  
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ
ΕΥΚΟΛΑ 11-8 Η ΧΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ 
     Ν.Ο.  ΧΙΟΥ          ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ        
      11              8










     Ο ΝΟ Χίου νίκησε με 11-8 τον Παναθηναϊκό στο Ιωνικό κολυμβητήριο και έκανε το 1-0 στις αναμετρήσεις της σειράς του μικρού τελικού της Α1 Ανδρών (θέσεις 3η-4η). Η ομάδα της μαστίχας χρειάζεται άλλη μια νίκη για να πάρει την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο τσάμπιονς λιγκ της επόμενης περιόδου. Ο δεύτερος αγώνας έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο στις 18.00.
     Τα οκτάλεπτα:4-2, 2-2, 3-2, 2-2
ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης, Ράντζεν 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηθεοδώρου 2, Θεοδωρόπουλος 4, Κανδιόγλου, Ντόσκας 3, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ., Βλοντάκης, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Βοργιάς, Δεβές.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Ν. 1, Αλιχανίδης Αβ. 1, Κοκκινάκης 2, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Δραγώνας, Παπαδημητρακόπουλος.
Διαιτητές: Βασιλείου, Κατσαρός
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (2η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΧΙΟΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου