Κυριακή, Μαΐου 27

PLAYOFFS ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ

PLAYOFFS ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ Η 3η
ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΑ ΣΑΓΕΪΚΑ ΠΕΡΙΕΠΛΕΞΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…… ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΘΥΕΛΛΑ
     Δοξάστηκε στα Σαγέϊκα η Μανωλάδα και πήρε το μεγάλο ντέρμπι με σκορ 2-0 ενώ συγχρόνως έκανε το μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Δ΄Εθνική πιάνοντας μάλιστα κορυφή.
    Δύσκολο πέρασμα της Θύελλας από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 1-0 τα Διλινάτα και μπήκε στο κόλπο ανόδου.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
0 – 2
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
0 – 1
Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ 0-1 ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ

   Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ    ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
      0             1













     Κρίμα για τα Διλινάτα που αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα και δε μπόρεσαν τελικά να πάρουν κάτι με αντίπαλο την Θύελλα Αμπελοκήπων από το παιχνίδι. Από την μια η ατυχία και από την άλλη η αστοχία στέρησαν από την εκπρόσωπο της Κεφαλονιάς ένα θετικό αποτέλεσμα παραμένοντας μετά από τρεις αγώνες στους 0 βαθμούς και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για την συνέχεια αφού το όνειρο χάθηκε από πολύ νωρίς.

   Τα Διλινάτα μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο στο α΄ ημίχρονο, ήταν καλύτερα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες που δεν μεταφράστηκαν σε γκολ. και όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτές επεμβαίνει ο ψυχρός νόμος του ποδοσφαίρου που και εδώ επαληθεύτηκε με την Θύελλα να πετυχαίνει το γκολ με ένα σουτ από πολύ μακριά και μαζί να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
     Από το σημείο που δέχθηκαν το γκολ τα Διλινάτα «έπεσαν» ψυχολογικά και μαζί με την κούραση δεν μπόρεσαν μέχρι το τέλος να αλλάξουν την κατάσταση.
   Από την άλλη η Θύελλα έπαιξε όσο έπρεπε και πήρε αυτό που ήθελε ελπίζοντας ότι κάτι μπορεί να συμβεί στην συνέχεια μετά την ήττα του Εθνικού.
     Γκολ και φάσεις:
     Στο 7΄οι γηπεδούχοι χάνουν καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν το σουτ του Χ. Τζωρτζάτου μέσα από την περιοχή θα διώξει δύσκολα ο Λέανδρος με τα πόδια και στην επαναφορά ο Κατσούρης θα πιάσει το πολύ δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει σύριζα άουτ από το δεξί «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων.
     Μια ωραία προσπάθεια στο 27΄του Μηλιώνη από αριστερά θα πασάρει παράλληλα στην μικρή περιοχή στον Crusciel Seb. αλλά το σουτ που θα πιάσει πέφτοντας θα φύγει ελάχιστα άουτ.
     Τις ευκαιρίες έχαναν τα Διλινάτα και η Θύελλα θα είναι αυτή που παίρνει «κεφάλι» στο σκορ στο 32΄ 0-1 με ένα εντυπωσιακό δυνατό, άπιαστο σουτ στο αριστερό «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Καλαφάτη, από τον Γιάννη Κομιώτη και από απόσταση 30 μέτρων.
     Ωραία ενέργεια από δεξιά του Δ. Τζωρτζάτου θα φέρει την μπάλα παράλληλα στην εστία για να προλάβει ο Λέανδρος προ του Κατσούρη και να αποκρούσει την μπάλα.
     Στο 39΄η Θύελλα χάνει πολύ καλή ευκαιρία να κάνει δυο τα τέρματα της όταν μετά τό λάθος των αμυντικών των γηπεδούχων ο Γιατράς από το ύψος του πέναλτι θα πλασάρει ψηλά άουτ.
     Με ευκαιρία ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο για τα Διλινάτα. Ύστερα από μια σύγχυση των αμυντικών των φιλοξενούμενων στο 42΄με πολύ άσχημο γύρισμα στον τερματοφύλακα θα αναγκάσει τον Διαμαντή σε δύσκολη απόκρουση.
     Ένα έμμεσο φάουλ για τους γηπεδούχους στο ύψος του πέναλτι θα περάσει ανεκμετάλλευτο αφού η κομπίνα δεν ήταν επιτυχημένη και το σουτ του Δ. Τζωρτζάτου θα σταματήσει στα σώματα των αμυντικών της Θύελλας.
     Την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα για να ισοφαρίσουν θα χάσουν οι γηπεδούχοι στο 70΄όταν Χ. Τζωρτζάτος σε εκτέλεση πέναλτι θα στείλει την μπάλα στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του Λέανδρου, που έπεσε σωστά, και θα καταλήξει άουτ. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Γ. Αναλυτής ύστερα από ανατροπή του μέσα στην περιοχή και πλάγια από τον Χριστοδουλόπουλο.
     Τέλος στο 89΄ο Μηλιώνης ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά θα πασάρει παράλληλα την μπάλα στην μικρή περιοχή με τον Γ. Αναλυτή και Θ. Τσάκο να βρίσκονται μόνοι απέναντι στην άδεια εστία με τον τελευταίο να πλασάρει άστοχα για να απομακρύνουν τελικά οι αμυντικοί.               
Πολύ καλός ο διαιτητής κ. Κ. Γιαννόπουλος και οι βοηθοί τους κ.κ. Δ. Βεργέτης και Κ. Τριανταφύλλου από την Αρκαδία.
     Οι συνθέσεις:
Διλινάτα: Καλαφάτης, Λάσκαρης (75΄Τσάκος), Θ. Αναλυτής, Μίρτο, Crusciel Seb., Μανώλης, Δ. Τζωρτζάτος, Γ. Αναλυτής, Χ. Τζωρτζάτος, Κατσούρης (72΄Ζαίμι), Μηλιώνης.
Θύελλα: Λέανδρος, Τσιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Ντουτσκόφσκι (33΄Ματαράγκας), Ξένος, Τριανταφυλλίδης, Κακολύρης, Κομιώτης Γιαν., Μπάστας (85΄Γιακουμέλος), Κομιώτης Αλ., Γιατράς Νικ..
ΨΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ
Σπουδαίο πέρασμα της Δόξας 2-0 από τα Σαγέϊκα πιάνοντας κορυφή
   ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
        0             2













     Στον άλλον αγώνα του Ομίλου η Δόξα Ν. Μανωλάδας πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 στο Δημοτικό γήπεδο Σαγείκων από τον τοπικό Εθνικό και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή του 12ου ομίλου. 
ΦΑΣΕΙΣ
4' Ο Μπαλαλάς ανατράπηκε στα όρια της περιοχής από τον Τσάκωνα. Ο διαιτητής έδειξε φάουλ, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.
35' Ο Τζίφας έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Τσάκωνας και στην συνέχεια η κεφαλιά του Παναγόπουλου έφυγε άουτ.
46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
60' Σε μια αντεπίθεση της Δόξας, ο Μιχαηλίδης βγήκε ωραία από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μελετίδη, ο οποίος άνοιξε το σκορ 0-1.
72' Ο Μιχαηλίδης έκανε το σουτ από πλάγια, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μελετίδης στην επαναφορά σκόραρε για δεύτερη φορά 0-2.
Διαιτητής είναι ο Κορδολαίμης από τον Πειραιά.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Οικονόμου, Μπακούλιας, Πυρρής, Ν. Ιωάννου (46' Μπράτης), Τσολόπουλος, Αβράμης, Παναγόπουλος (79' Καραχάλιος), Τζίφας (68' Κατσίνας), Φωτόπουλος, Μπαλαλάς, Αθανασόπουλος.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Τσάκωνας, Χαμουζάς, Χανιάς, Νταλάπας, Λιούρης, Λαγός, Μιχαηλίδης, Βουρλούμης, Μελετίδης, Γραμματικόπουλος, Τόγιας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 3 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
7
8 – 2
2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
6
6 – 3
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
3
2 – 5
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0
2 – 8
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30-5-12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ


    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου