Δευτέρα, Μαΐου 28

ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ U-19











ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ U19
        Η Εθνική Νέων πρόσθεσε άλλη μια σημαντική επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, που θα διεξαχθεί 3-15 Ιουλίου στην Εσθονία. Η ελληνική ομάδα νίκησε 2-0 τη Δανία,  διοργανώτρια του 5ου ομίλου της elite round, και τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (8-0 τέρματα).
      Πρόκειται για το συνεπέστερο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις παρουσίες σε τελικές φάσεις Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, έχοντας, μάλιστα, πέντε προκρίσεις από το 2005! 
      Η Εθνική ήθελε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα με τους Δανούς για να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τα γήπεδα της Εσθονίας και μπήκε από την αρχή δυνατά για να φτάσει στο στόχο της. Η υπεροχή της καρποφόρησε στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε τα δύο της γκολ με τους Γιαννιώτα (47΄) και Μαυρία (57΄), αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την υπεροχή της έναντι των αντιπάλων.

      O Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης, Μάρκο Φριτζ, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Π. Γιένσεν, Μάντσεν, Κορνίλιους, Σταφυλίδη, Μπάλλα, Κατίδη.
ΔΑΝΙΑ: Γ. Γιένσεν, Άντερσεν, Μπετς, Μάντσεν, Κορνίλιους, Φ. Γιένσεν (46΄ Νόργκααρντ), Γιόνσον, Λάρσεν, Πέντερσεν, Ρέμερ, Π. Γιένσεν
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας, Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος (80΄ Μπακασέτας), Κατίδης, Γιαννιώτας (77΄ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης (90΄ Μπουγαΐδης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Τσάνας: «Δίκαιη η πρόκριση»

«Ήταν δίκαιη η πρόκρισή μας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε καμία περίπτωση δεν απειληθήκαμε από τους Δανούς. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, το πάθος και τους κατάλληλους παίκτες για να νικήσουμε στο κρίσιμο ματς και να τερματίσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που ταξίδεψαν στη Δανία, αλλά και σε αυτά που έμειναν πίσω στην Ελλάδα και είναι μέλη αυτής της ομάδας. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, την οποία πανηγυρίζουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε περισσότερο και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το καλύτερο στα γήπεδα της Εσθονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου