Παρασκευή, Μαΐου 18

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΓΙΑ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ



ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΓΙΑ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
2.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
     Την Κυριακή και ώρα 4 μ.μ. στην Ν. Μανωλάδα ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Δ΄Εθνική κατηγορία και συγκερκιμένα για τον 12ο όμιλο.
     Στο γήπεδο λοιπόν αυτό της Ηλειακής πόλης ο Α.Ο. Διλινάτων ξεκινάει το «παρθενικό» του ταξίδι του σε μια πάρα πολύ δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με την ευχή να μπει με το δεξί σε αυτούς τους αγώνες.
     Στον άλλον αγώνα της ημέρας ο Εθνικός Σαγέϊκων  φιλοξενεί την  Θύελλα Αμπελοκήπων Ζακύνθου σε ένα παιχνίδι που ο Εθνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και τους Ζακυνθινούς έτοιμοι να το εκμεταλλευτούν και να κάνουν την έκπληξη!!


              ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ             Α.Ο ΔΙΛΙΝΑΤΑ 
 






                    
              
     Το ταξίδι για τα Διλινάτα στο όνειρο και την άνοδο στην Δ΄ Εθνική ξεκινάει την Κυριακή με τον εκτός έδρας αγώνα στην Νέα Μανωλάδα με αντίπαλο την τοπική Δόξα.
   Όλοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι ότι θα πετύχουν την έκπληξη και θα κλειδώσουν την μια θέση που οδηγεί στην μεγαλύτερη κατηγορία.
     Ο Τάκης Φωής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, επέστρεψε και ο Χ. Τζωρτζάτος, και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για να κάνει το «μπαμ» και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Μανωλάδα.
     Διαιτητής ο κ. Νικ. Ρατσιάτος  με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρ. Χαραλαμπόπουλο και Ιωαν. Ζήση από την Αργολίδα.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ       ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ




 


     Στον άλλον αγώνα και με μια ώρα αργότερα στα Σαγέϊκα ο τοπικός Εθνικός φιλοξενεί την Θύελλα Αμπελοκήπων Ζακύνθου σε έναν αγώνα που ενδιαφέρει και την δική μας ομάδα και που το φαβορί σίγουρα είναιο η Αχαϊκή ομάδα.
     Διαιτητής θα είναι ο κ. Νικ. Ρούσος-Μπεκερτζής με βοηθούς τους κ.κ. Δημ. Ασημάκη και Ηλ. Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
     Με την ευκαιρία της συμμετοχής των Διλινάτων σε αυτούς τους αγώνες μιλήσαμε με τον προπονητή της ομάδας κ. Τ. Φωή καθώς και τον Γραμματέα κ. Κ. Βαρτελάτο.
      Ας δούμε τι μας δήλωσαν δυο από τους πρωτεργάτες της φετινής πορείας της ομάδας του «μεγάλου» χωριού.
     Τ. Φωής (προπονητής):
     Την πιστεύω πολύ αυτή την ομάδα........
     «Η ομάδα είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη παρά τα κάποια προβλήματα που υπήρχαν λόγω δουλειάς των παιδιών και τα οποία προσπαθήσαμε και τα ξεπεράσαμε και πλέον είμαστε πανέτοιμοι για την συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.
     Η τακτική και ο τρόπος παιχνιδιού μας δεν πρόκειται να αλλάξει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας συνεχίζοντας στο αρχικό μας πλάνο.
     Η προσπάθεια μας θα επικεντρωθεί στο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, και να πάρουμε κάποιους βαθμούς εκτός έδρας ώστε να εκμεταλλευτούμε την  έδρα μας πετυχαίνοντας στο τέλος τον στόχο μας.
     Την ομάδα την πιστεύω γιατί έχει τεράστιες δυνατότητες και τελικά ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά».
     Κ. Βαρτελάτος(Γραμματέας):
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ…… ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ…
     «Είμαστε πανέτοιμοι για τους αγώνες των μπαράζ με στόχο να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Παρά το ότι βρισκόμαστε αρκετό καιρό σε αγωνιστική απραξία, εντούτοις δεν σταματήσαμε με τον προπονητή μας να προετοιμάζουμε την ομάδα όσο πιο καλύτερα γίνεται και να την κρατήσουμε αγωνιστικά σε καλό επίπεδο με κάποια φιλικά παιχνίδια.
     Ο στόχος μας δεν είναι να πάμε να αποκτήσουμε εμπειρίες, όπως κάποιοι άλλοι ίσως να δήλωναν, αλλά πρωταγωνιστικός για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί που δεν είναι κάτι άλλο από την άνοδο στην Δ΄Εθνική κατηγορία.
     Αν ήταν να πάμε για τουρισμό δεν θα κάναμε κανένα τέτοιο ταξίδι, άλλωστε το νησί μας είναι τόσο ωραίο και θα μέναμε εδώ. Η δίψα ενός ολόκληρου χωριού και των παιδιών, μας κάνει αισιόδοξους ότι θα τα καταφέρουμε και θα επιτευχθεί ο στόχος.
     Η ομάδα είναι μια οικογένεια με την πραγματική έννοια. Μια παρέα που χαίρεται και διασκεδάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για αυτό και οι φετινές προσθήκες ήταν λίγες και επιλεκτικές διατηρώντας το κλίμα πολύ ψηλά.
     Δεν είμαστε χθεσινοί για να μην ξέρουμε τι ζητάμε. Έχουμε εμπειρία από την Δ΄ Εθνική, με διαφορετική βέβαια ομάδα την Εύγερο και δεν φοβόμαστε κανέναν, Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο μας δίνει δύναμη για ότι έχουμε καταφέρει και στην συνέχεια θα καταφέρουμε. Σίγουρα οι αντίπαλοι μας είναι πιο έτοιμοι αφού τα πρωταθλήματα τους είναι πιο ανταγωνιστικά, έχουν περισσότερους αγώνες στα πόδια τους και το πιο σημαντικό ότι μόλις τώρα ολοκληρώθηκαν. Τους σεβόμαστε απόλυτα αλλά δεν τους φοβόμαστε.
     Οικονομικά δεν μας στηρίζει κανένας πλην των ανθρώπων του χωριού και όλα βγαίνουν από τις τσέπες μας.
     Φέτος αυτό που με ικανοποίησε ήταν ο τελικός του κυπέλλου που ενώ χάσαμε το πανηγυρίσαμε γιατί συμβάλλαμε ύστερα από πολλά χρόνια να γίνει γιορτή και αξίζουν συγχαρητήρια και στους δυο finalist για αυτό.
     Τέλος θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον αθλητικό τύπο της Κεφαλονιάς που στηρίζει το τοπικό ποδόσφαιρο και είναι οι μόνοι!!! Από εκεί και πέρα τίποτε άλλο.
     Εμείς να ευχηθούμε στα Διλινάτα καλή επιτυχία στην πορεία του στα μπαράζ και στο τέλος οι στόχοι του να έχουν δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας που την πιστεύουν τόσο πολύ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου