Πέμπτη, Μαΐου 24

ΔΙΕΘΝEΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BEACH SOCCER

ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ BEACH SOCCER
     Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 25/5/2012 (ώρα προσέλευσης 16:00) ξεκινούν η εργασίες του 1ο Διεθνούς Σεμιναρίου ποδοσφαίρου άμμου (Beach Soccer), οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 27/5/2012 (ώρα λήξης 12:45).
     Δικαίωμα συμμετοχής ως διαιτητές έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το έτος 1968 και μετά. Αναλυτικό πρόγραμμα θα δοθεί στους συμμετέχοντες μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης έως την Τετάρτη 23/5/2012.

     Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Στους διαιτητές και παρατηρητές/εκπαιδευτές θα πραγματοποιηθεί έλεγχος γνώσεων των κανόνων που θα διδαχθούν στο Σεμινάριο. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) για τους διαιτητές θα γίνει πριν από την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και μετά την επιτυχή τους εξέταση γνώσεων των κανόνων. Πληροφορίες και πρόγραμμα προπόνησης θα δοθούν κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου. 
     Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης (τηλ. 26710 23568), ενώ για θέματα του εκπαιδευτικού προγράμματος θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Βασάρα Κύρο (τηλ. 210 9891847).
ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
     Θα παραβρεθούν ο Michelle konti από την FIFA ο οποίος είναι καθηγητής – διαιτητής του αθλήματος beach soccer και ο Κύρος Βασσάρας μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας της Ε.Π.Ο..
     Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Ε. Μαζαράκη το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 58 ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου