Παρασκευή, Μαΐου 25

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΚΑΗ

H MAXH TΩΝ PLAYOFFS
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1
ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Ο Ν.Ε.Ο.Λ. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ










     Ο Υπερίων φιλοξενεί την Κυριακή στη 1.30 το μεσημέρι στο κλειστό της Αμαλιάδας τον Ν.Ε.Ο.Λ. στον δεύτερο τελικό των playoffs  της Α2 ΕΣΚΑΗ, με την Ληξουριώτικη ομάδα να προηγείται 2-1 στις νίκες και με μια ακόμη να τελειώνει τη "δουλειά" μέσα στην Αμαλιάδα.
     Από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη  για να πάνε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι στο Ληξούρι, εκεί όπου οριστικά θα βγει ο πρωταθλητής στην Α1.

     Όπως δήλωσε ο  τεχνικός Δημήτρης Φωτόπουλος στο http://www.asist.gr θεωρεί πως οι δύο ομάδες δεν έχουν διαφορές από πλευράς έμψυχου δυναμικού και ότι το πλεονέκτημα του Ληξουρίου είναι η έδρα. «Το βασικότερο πλεονέκτημα του Ληξουρίου είναι η έδρα. Έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και μάλιστα έχουν συσπειρωθεί και μαζεύουν πολύ κόσμο στο γήπεδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων, από πλευράς υλικού. Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής όπου θέλουμε και πιστεύουμε στη νίκη. Άλλωστε στον  πρώτο τελικό  παρά το γεγονός ότι ήμασταν κακοί, ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες», ανέφερε στο asist.gr ο τεχνικός του Υπερίωνα.
     Η προετοιμασία για το παιχνίδι ξεκίνησε χθες και ο Δημήτρης Φωτόπουλος δεν θα έχει την Κυριακή στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Σένα, που θα βρίσκεται εκτός Ηλείας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στα πλάνα του και ευελπιστούν σε μια καλή εμφάνιση που θα φέρει τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς των τελικών σε 2-2.
     Ο Μ. Τζουγανάτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να τελειώσουν τη «δουλειά» μέσα στο «σπίτι» των αντιπάλων τους και να κερδίσουν την άνοδο στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η..
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 3η  ΤΕΛΙΚΟΥ PLAYOFFS
 (αν χρειασθεί)
Γήπεδο
Αγώνας
ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Ν.Ε.Ο. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ – ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου