Δευτέρα, Μαΐου 28

Δ.Τ. ΕΠΣΚΙ



Ευχαριστίες για Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Άμμου

Με την λήξη της 1ης Διεθνούς Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Άμμου που έγινε στο Αργοστόλι 25-27 Μαΐου 2012 θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, την ΕΠΟ και την ΚΕΔ/ΕΠΟ που εμπιστεύτηκαν την Ένωσή μας και μας έδωσαν την δυνατότητα να διεξαγάγουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Σχολή αυτή. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω στους εκπαιδευτές της Σχολής κ.κ. Michelle Conti και Κύρο Βασσάρα, στον Διευθυντή της Σχολής κ. Γεράσιμο Μαζαράκη καθώς και στο προσωπικό της ΕΠΣΚΙ για την πολύτιμη βοήθειά τους σε θέματα οργάνωσης και διεξαγωγής της Σχολής. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε θερμά και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου κ. Νικόλαο Βουτσινά για την παραχώρηση της αίθουσας διεξαγωγής της Σχολής και τον καθηγητή κ. Διονύσιο Τσελέντη για την πολύτιμη βοήθειά του. 
Τέλος, ευχαριστίες οφείλονται και στους διαιτητές-συμμετέχοντες της Σχολής που ήλθαν στο νησί μας απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας για την παρακολούθησή της. Εύχομαι να μας δοθεί και πάλι στο μέλλον η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε αντίστοιχες εκδηλώσεις που εκτός των άλλων προβάλλουν και τον τόπο μας. 
Ε. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
Μέλος Δ.Σ./Ε.Π.Ο.
Πρόεδρος Δ.Σ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου