Τετάρτη, Μαΐου 30

PLAYOFFS ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ


PLAYOFFS ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ «ΚΑΠΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΑ Η ΔΟΞΑ…… ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ Ο ΕΘΝΙΚΟ….ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΘΥΕΛΛΑ
     Μεγάλη νίκη της Δόξας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 3-1 τα Διλινάτα και φουλ για την πρωτιά. Λευκή ισοπαλία στη Ζάκυνθο δίνει πόντους στους Αχαιούς.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
0 – 0
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
1 – 3
ΝΕΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ 1-3
Καλή η παρουσία τους που αδικήθηκαν από τη διαιτησία και τα δικά τους λάθη

     Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ        ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
       1              3
    











     Για άλλη μια αγωνιστική και μάλιστα 4η συνεχόμενη (3η στην έδρα του), τα Διλινάτα δεν κατάφεραν να κάνουν «σεφτέ» στις νίκες στην «παρθενική» τους παρουσία παρά την πολύ καλή τους παρουσία. Η απειρία από τέτοια πρωταθλήματα, η δυναμική των πρωταθλημάτων μας  συν η πολύμηνη αγωνιστική απραξία κατά την άποψη μας είναι τα βασικά αίτια για αυτό, αφού η ομάδα προσπαθεί και μάλιστα πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα μάλιστα είχε μαζί της κόντρα την τύχη και σε κάποια σημεία την διαιτησία και συν τα γκολ δώρο στον αντίπαλο έφεραν φυσιολογικά την ήττα.
     Στο α΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά έδειξαν πιο ομάδα και με πολύ καλή και σωστή κυκλοφορία δημιουργούσαν σημαντικές φάσεις και άνοιξαν σχετικά γρήγορα το σκορ, κάτι που έφερε ένα «μούδιασμα» στους γηπεδούχους που άργησαν να συνέλθουν και όταν συνέβη αυτό ο διαιτητής κ. Νεοφυτίδης της αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1.
     Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2-0 νωρίς και με την εμπειρία τους πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν, έδωσαν γήπεδο στα Διλινάτα και βασιζόμενοι στις αντεπιθέσεις πέτυχαν και το 0-3 στο 75΄ βάζοντας οριστικά τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για κάτι καλό, που πίεζαν και έχαναν τις ευκαιρίες. 
     Γκολ και φάσεις:
     Την πρώτη ευκαιρία θα χάσει η Δόξα στο 12΄όταν το σουτ του Μελετίδη κοντράρει στα σώματα των αμυντικών φεύγει πλάγια αριστερά με τον καλαφάτη να πραγματοποιεί έξοδο, τον Γραμματικόπουλο να προλαβαίνει την έξοδο του αλλά το φαλτσαριστό διαγώνιο σουτ του θα αποκρουστεί πάνω στην γραμμή του τέρματος με το κεφάλι από τον Θ. Αναλυτή σε κόρνερ.
     Ωραία παράλληλη σέντρα του Μιχαηλίδη στο 16΄από δεξιά θα φέρει τον Γραμματικόπουλο μόνο απέναντι από τον Καλαφάτη αλλά το πλασέ του ήταν κακό και θα περάσει άουτ. 
     Στο 19 τα Διλινάτα θα κάνουν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους όταν μια μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων θα φέρει τον Γ. Αναλυτή προ του Τσάκωνα με τον έμπειρο όμως τερματοφύλακα να αποκρούει με το σώμα και στην συνέχεια να διώχνουν οι αμυντικοί.
     Γκολ για την Δόξα στο 23΄όταν ο Μελετίδης από το ύψος της περιοχής θα πιάσει ένα σουτ όχι ιδιαίτερα δυνατό με τον Καλαφάτη να αιφνιδιάζεται, η μπάλα ξεφεύγει από τα χέρια του και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.  
     Στο 28΄ο διαιτητής κ. Νεοφυτίδης αρνείται καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Γ. Αναλυτή μέσα στην περιοχή από τον Λιούρη για να έχουμε τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.
     Ένα πολύ δυνατό σουτ στο 31΄του Γραμματικόπουλου από μακριά θα διώξει σε κόρνερ ο Καλαφάτης.
     Στο 39΄οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν πολύ καλή ευκαιρία για το 0-2 όταν το πλασέ του Γραμματικόπουλου θα διώξει με τα πόδια ο Καλαφάτης.
     Στο 53΄η Δόξα θα πετύχει το 0-2 ύστερα από σύγχυση των αμυντικών, κάτι που εκμεταλλεύτηκε και πάλι ο Μελετίδης και με ωραία ατομική ενέργεια αφού πέρασε και τον Καλαφάτη θα μπει με την μπάλα στα δίχτυα.
     Μεγάλη ευκαιρία για τα Διλινάτα στο 59΄όταν σε λάθος γύρισμα των αμυντικών στον Τσάκωνα θα πεταχτεί ο Γ. Αναλυτής αλλά το πλασέ του είναι κακό και η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
     Στο 75΄ένα ακόμα λάθος και η κακή συνεννόηση Θ. Αναλυτή-Καλαφάτη θα δώσει την δυνατότητα στον Μιχαηλίδη να χρηστεί σκόρερ μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα των Διλινάτων πετυχαίνοντας το 0-3.
     Νέα ευκαιρία σε νέο τετ α τετ του Γ. Αναλυτή στο 78΄. Συγκεκριμένα η ωραία πάσα του Μηλιώνη θα βρει τον πρώτο απέναντι από τον Τσάκωνα αλλά το πλασέ του και πάλι θα καταλήξει και πάλι άουτ.
     Στο 87΄οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν και πάλι για πέναλτι σε ένα σπρώξιμο του Αναλυτή από τον Νταλάπα. Εδώ φάνηκε ο αμυντικός των φιλοξενουμένων να τραβάει το χέρι του επιθετικού των Διλινάτων.
     Στο 91΄ ο κ. Νεοφυτίδης τελικά θα υποδείξει πέναλτι στην ανατροπή του Χ. Τζωρτζάτου μέσα στην περιοχή πλάγια και αριστερά από τον Λάζαρη. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μηλιώνης ο οποίος θα ευστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τσάκωνα για το τελικό 1-3.
Με λάθη ο διαιτητής κ. Ι. Νεοφυτίδης και οι βοηθοί του κ.κ. Χ. Πυργάκης και Ε. Καλάρας από τον Κόρινθο.
     Οι συνθέσεις:
Διλινάτα:(Τάκης Φωής), Καλαφάτης, Σκριβάνος (67' Κουσαθανάς), Αναλυτής Θ., Ζαΐμι (83' Στ. Κύριος) ,  Μανώλης, Crusciel Seb., Κατσούρης (61'Λάσκαρης), Τζωρτζάτος Δ., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Μηλιώνης.
Δόξα Μαν.:(Α. Ζήκος), Τσάκωνας, Χαμουζάς, Χανιάς, Νταλάπας, Λιούρης, Λαγός, Μιχαηλίδης  Βουρλούμης, Μελετίδης (79' Δημητρόπουλος Στ. του Κ.),  Γραμματικόπουλος (84' Λάζαρης),  Τόγιας (64' Δημητρόπουλος Ι. του Κ.)
ΔΕΝ ΤΟΥ "ΕΠΕΣΕ" ΑΣΧΗΜΑ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ … ΕΛΠΙΖΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

        ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛ.     ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
         0             0












     Στον άλλον αγώνα, στο ντέρμπι του Ομίλου στο Δημοτικό γήπεδο Ρόϊδου στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου Θύελλα και Εθνικός «κόλλησαν» στο 0-0. Ένα αποτέλεσμα που δίνει περισσότερες πιθανότητες στου Αχαιούς για την πολυπόθητη 2η θέση αφού η Μανωλάδα με δυο αγώνες στην έδρα της και με την υφιστάμενη βαθμολογική διαφορά  είναι αδύνατον να χάσει την πρωτιά στον 12ο όμιλο.
Ας δούμε πως κατέγραψε το παιχνίδι η Ζακυνθινή ιστοσελίδα http://www.ioniansports.gr. Ευχαριστούμε τον φίλο Τάσο Θεοδόση για την παραχώρηση του κειμένου.
     Μετά από ένα μέτριο (έως κακό) ποιοτικά παιχνίδι Θύελλα και Εθνικός έμειναν στο 0-0.
     Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές δικαιούνται κάτι παραπάνω... αφού είχαν δύο πολύ καλές φάσεις κι ένα δοκάρι. 
     Για την ακρίβεια στο 19΄ με τον Κακολύρη και στο0 76΄ με τον ίδιο παίκτη. Στο 70΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από προσπάθεια του Κομιώτη Αλ.
     Πάντως το παιχνίδι ήταν "φτωχό" σε φάσεις, ενώ υπάρχουν παράπονα από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία του κ. Ανούσου από τη Λακωνία. 
     Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις ο διαιτητής διέκοψε για 3 λεπτά το ματς, αφού κάποιο αντικείμενο πετάχτηκε από τους οπαδούς προς το μέρος του βοηθού, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. 
     Μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα υπήρξαν διαπληκτισμοί μεταξύ οπαδών και παικτών των δύο ομάδων, χωρίς ευτυχώς να δοθεί συνέχεια.
     ΤΟ "ΦΙΛΜ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
19΄:  Μεγάλη ευκαιρία για τη Ζακυνθινή ομάδα. Ο Μπάστας Αν. σουτάρει, κόντρες στην περιοχή, η μπάλα στον Κακολύρη ο οποίος από κοντά σουτάρει, όμως η μπάλα χτυπά στο σώμα του Μπράτη που είναι σχεδόν πάνω στη γραμμή και απομακρύνεται 
70΄:  ΔΟΚΑΡΙ... Πολλή καλή προσπάθεια από τον Κομιώτη Αλ. ο οποίος από πλάγια θέση αποφεύγει τον αντίπαλό του, σουτάρει, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και αφού χτυπά στο κάθετο δοκάρι καταλήγει κόρνερ..
76΄:  Σπουδαία ευκαιρία για τη Θύελλα (η μεγαλύτερη του αγώνα). Ο Κομιώτης Χρ. εκτελεί κόρνερ, ο Νουτσκόφσκι πιάνει την κεφαλιά, ο Γριτσώνης αποκρούει, η μπάλα στον Κακολύρη ο οποίος από πολύ κοντά σουτάρει, για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης 
Θύελλα Αμπελοκήπων (Σπύρος Αγαλιώτης): Διαμαντής, Τσιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Νουτσκόφσκι, Ματαράγκας (75΄ Γιακουμέλος), Κομιώτης Ι., Μπάστας Αναστ. (52΄ Κομιώτης Χρ.), Κομιώτης Αλ., Τριανταφυλλίδης, Γιατράς (78΄ Μαρίνος), Κακολύρης. 
Εθνικός Σαγεΐκων (Νίκος Σαλαμαλίκης):  Γριτσώνης, Μπράτης, Σφυρής Ηλ., Ιωάννου, Τσολόπουλος, Αβράμης, Μπακούλιας (76΄Κατσίνας), Καραχάλιος (55΄ Παναγόπουλος), Τζίφας, Φωτόπουλος (94΄ Παρασκευόπουλος), Αθανασόπουλος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 4 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
10
11 – 3
2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
7
6 – 3
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
5
2 – 5
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0
3 – 11
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3-6-12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛ.


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου