Τετάρτη, Μαΐου 23

PLAYOFFS ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ

ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
1 – 2  
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
1 – 1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 2 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
6
6 – 1
2.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
4
6 – 2
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
0
1 – 5
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0
2 – 7

ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ……..
ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ….. ΗΤΤΑ 2-1 ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΓΕΪΚΑ

       Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ      ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
        1            2
    












     Άργησαν πολύ να πιστέψουν τα Διλινάτα ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι από τον Εθνικό στην έδρα τους και όταν έγινε αυτό ήταν πολύ αργά και απλά μείωσαν την διαφορά.     
     Με όλα τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε την νίκη των φιλοξενουμένων αλλά να πούμε ότι η απειρία σε αυτό το πρωτάθλημα είναι «θάνατος»!!!!

     Το α΄ ημίχρονο ανήκει στους φιλοξενούμενους αφού μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο είχαν καλή κυκλοφορία και πέτυχαν πολύ γρήγορα τα γκολ τους. Από την άλλη οι παίκτες του Τ. Φωή μπήκαν φοβισμένοι, έδωσαν γήπεδο στους αντιπάλους και γενικά ήταν πολύ μέτριοι.
     Στο β΄ ημίχρονο, κάτι οι φωνές Τ. Φωή, κάτι οι αλλαγές του, έδωσαν άλλη μορφή στο παιχνίδι και τα Διλινάτα στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα πάρα πολύ κακό όμως 45λεπτο  με τις φάσεις να είναι πολύ λίγες ενώ το θέαμα κακό. Σε αυτό αιτία φυσικά ήταν και η πολύ ζέστη που επικρατούσε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όσο και το ακατάλληλο της ώρας.
     Γκολ και φάσεις:
     Την πρώτη καλή ευκαιρία για την φιλοξενούμενη ομάδα θα χάσει στο 5΄ο Μπαλαλάς όταν θα βρεθεί μόνος με τον Καλαφάτη και λίγο πλάγια και το πολύ κακό πλασέ του να περνάει άουτ.
     Στο 8΄ο Εθνικός θα πάρει κεφάλι στο σκορ ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του. Ο Αθανασόπουλος από αριστερά θα βγάλει σέντρα ακριβείας στο ύψος της μικρής περιοχής για να πεταχτεί και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και το 0-1 ο Φωτόπουλος με καρφωτή κεφαλιά.
     Μετά από δέκα λεπτά και συγκεκριμένα στο 18΄ οι φιλοξενούμενοι θα «ζευγαρώσουν» τα τέρματα τους με ένα μακρινό και όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ του Αθανασόπουλου, με την μπάλα να παίρνει περίεργο φάλτσο και τον Καλαφάτη να δείχνει αιφνιδιασμένος. Έτσι η μπάλα θα καταλήξει στην αριστερή γωνία των διχτύων των Διλινάτων για το 0-2.
     Η αντίδραση των Διλινάτων θα έρθει στο 26΄με ένα σουτ του Τσάκου από καλή θέση να αποκρούεται από τα σώματα των αμυντικών του Εθνικού.
     Τελευταία φάση για το ημίχρονο στο 42΄. Ύστερα από ωραία συνεργασία Μηλιώνη-Αναλυτή Γ. ο νεαρός επιθετικός (που ήταν πάρα πολύ καλός) θα σουτάρει με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Οικονόμου.
     Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες και το θέαμα όπως είπαμε πολύ κακό και τους φιλοξενούμενους με την εμπειρία τους να οδηγούν το παιχνίδι εκεί που αυτοί ήθελαν δηλαδή να κρατήσουν το 0-2 χωρίς να κινδυνέψουν. Κάτι που τελικά κατάφεραν κατά το ήμισυ.
     Στο 66΄ένα κόρνερ του Παναγόπουλου θα βρει τον Τσολόπουλο μέσα στην περιοχή με την κεφαλιά του να καταλήγει άουτ από καλή θέση.
     Από το σημείο αυτό και μετά τα Διλινάτα, που δεν είχαν να χάσουν και τίποτε, ανέβασαν την απόδοση τους και πίεσαν. Σίγουρα δικαιώθηκαν για την επιλογή τους αφού μείωσαν σε 1-2 στο 90΄με πολύ όμορφο όσο και ψύχραιμο πλασέ του Γ. Αναλυτή μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Crusciel Seb ‘όμως ήταν ήδη πολύ αργά.
     Στο 93΄μάλιστα παραλίγο να κλέψουν την τελευταία στιγμή τον βαθμό της ισοπαλίας όταν ο Κατσούρης από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια θα πλασάρει στα χέρια του Οικονόμου.
     Καλή η διαιτησία του κ. Γ. Παπαγεωργίου και των βοηθών του κ.κ. Π. Φάντη και Α. Γαρδικιώτη από την Άρτα.
     Οι συνθέσεις:
Διλινάτα: Καλαφάτης, Λάσκαρης, Τσάκος (61΄Ζαίμι), Θ. Αναλυτής, Μίρτο, Crusciel Seb., Μανώλης, Δ. Τζωρτζάτος, Γ. Αναλυτής, Κουσαθανάς (46΄Κατσούρης), Μηλιώνης.
Εθνικός: Οικονόμου, Μπατέλος (83΄λ.τ. Φράγγος), Μπακούλιας, Ιωάννου, Τσολόπουλος, Αβράμης (77΄Κατσινάς), Παναγόπουλος, Τζίφας (73΄Καραχάλιος), Φωτόπουλος, Μπαλαλάς, Αθανασόπουλος.
ΣΤΟ «Χ» ΚΑΙ ΣΤΟ 1-1 ΕΜΕΙΝΑΝ ΘΥΕΛΛΑ-ΔΟΞΑ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΥΣΤΟΧΑ ΠΕΝΑΛΤΥ










   ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛ.       ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
      1               1
     Στον άλλον αγώνα του Ομίλου η Δόξα Ν. Μανωλάδας αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδο του Ρόϊδου με την γειτονική Θύελλα Αμπελοκήπων με σκορ 1-1.
     Έτσι μετά την 2η αγωνιστική Εθνικός Σαγείκων και Δόξα γίνονται τα φαβορί για άνοδο στην Δ΄Εθνική κατηγορία.
     Γκολ και φάσεις:
     21΄:   ΠΕΝΑΛΤΙ - ΓΚΟΛ... Ο Χανιάς ανατρέπει στην περιοχή τον Κομιώτη Αλ. και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι.
     Αναλαμβάνει την εκτέλεσή του ο Νουτσκόφσκι, ευστοχεί και σημειώνει το 1-0 για τη Θύελλα. 
     29΄:   Η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους. Κάθετη πάσα του Γραμματικόπουλου στην πλάτη της άμυνας της Θύελλας, ο Τόγιας σε καλή θέση σουτάρει άουτ
    41΄:   Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα. Ο Μελετίδης αποφεύγει Ξένο και Χριστοδουλόπουλο, μπαίνει στην περιοχή τετ α τετ με τον Διαμαντή, σουτάρει, όμως ο γκολκίπερ της Θύελλας σώζει την εστία του.
     59΄:   Μεγάλη ευκαιρία για τη Ζακυνθινή ομάδα. Ο Τριανταφυλλίδης εκτελεί φάουλ, στην πλάτη της άμυνας ο Κομιώτης Αλ. πετάγεται και με πλασέ από διαγώνια θέση στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
     61΄:  ΠΕΝΑΛΤΙ - ΓΚΟΛ... Η Δόξα φτάνει στην ισοφάριση. Ο Βουρλούμης στην περιοχή ανατρέπεται από Διαμαντή (κίτρινη στον γκολκίπερ).
     Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Μελετίδης και ισοφαρίζει σε 1-1. 
       86΄:  Πάσα του Τριανταφυλλίδη στον Μπάστα Αν. αυτός δεν πρόλαβε μέσα στην περιοχή και ο Τσάκωνας βγήκε κι έδιωξε.
     Στο  90΄+3΄ παραλίγο να κλέψει το ματς η Δόξα όταν ο Μιχαηλίδης σούταρε στην αριστερή γωνία του Διαμαντή, όμως ο γκολκιπερ της Ζακυνθινής ομάδας έπεσε κι έδιωξε σε κόρνερ. Σπουδαία απόκρουση.

Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας από τη Μεσσηνία, με βοηθούς τους Λάμια και Σερεμέτη επίσης από Μεσσηνία. 
Οι συνθέσεις:
Θύελλα Αμπελοκήπων (Σπύρος Αγαλιώτης – Μάντσεϊ Νουτσκόφσκι): Διαμαντής, Τσιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Νουτσκόφσκι, Ξένος, Τριανταφυλλίδης, Γιακουμέλος (78΄Ματαράγκας), Κομιώτης Ιωάν., Μπάστας Αν., Κομιώτης Αλ., Κακολύρης Γιώργος.
Δόξα Νέας Μανολάδας (Ανδρέας Ζήκος): Τσάκωνας, Χαμουζάς, Χανιάς (70΄Κανελλόπουλος), Νταλάπας, Λιούρης, Λαγός, Μιχαηλίδης, Βουρλούμης, Μελετίδης, Γραμματικόπουλος, Τόγιας.
Όπως τα είδαμε από την live μετάδοση του http://www.ioniansports.gr. τον οποίο και ευχαριστούμε.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27-5-12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ – ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου