Πέμπτη, Μαΐου 1

Ανίκητη ακόμη και με "δέκα" η Α.Ε.Κ. 2-0 τον "Παγκέ"


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  0-2
                                               
Χωρίς σταματημό η Α.Ε.Κ. και 25Χ25!!!!!... μελανό σημείο ο τραυματισμός του Στάβερη
Τι και αν αγωνίστηκε με δέκα λόγω έλλειψης μικρού, τι και αν το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. πιστή στο ραντεβού της με το απόλυτο 25Χ25 νίκησε και τον Παγκεφαλληνιακό 2-0 και συνεχίζει ασταμάτητη την «τρελή» της πορεία.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό σε γενικές γραμμές και ο νεανικός Πάγκε αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε στην άμυνα του, πάλεψε και βοήθησε στο να παιχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Η ανωτερότητα και η εμπειρία όμως της Α.Ε.Κ. τον ανάγκασε σε μια ακόμη ήττα (5η σε ισάριθμα παιχνίδια) στα playoffs με σκορ 2-0.
Φάσεις και γκολ
9’ Δοκάρι για τους τυπικά φιλοξενούμενους όταν ο Εμιλιάνο θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια των αμυντικών θα κερδίσει την μπάλα αλλά πιεζόμενος από τον Δραγούτα θα πιάσει το σουτ που θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο του Κομπορόζου.
17’ Κάθετη πάσα του Κοτίνη μέσα στην περιοχή, ο Ντεντλάλα θα σουτάρει δυνατά αλλά άουτ.
18’ Γκοοοοολ 0-1 για τους πρωταθλητές με πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ του Στάβερη στην απέναντι γωνία του Κομπορόζου και στα δίχτυα του.
27’ Ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά του Αρμάντο καταλήγει σε σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια που θα αποκρούσει ο Άννινος.
31’ ο Νουρεντίνι από αριστερά περνάει την μπάλα παράλληλα με την εστία του Άννινου στον Κοτίνη, αυτός θα πλασάρει αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών πραγματοποιεί μια πολύ καλή απόκρουση κρατώντας το «0» στην εστία του.
Έτσι οι ομάδες οδηγούνται στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τους πρωταθλητές μπροστά στο σκορ 0-1.
50’ Ο Κόμητας θα περάσει στην πλάτη της άμυνας των τυπικά γηπεδούχων μια έξυπνη μπαλιά στο Ιλιρ, αυτός απέναντι από τον Κομπορόζο δε θα καταφέρει να πετύχει το γκολ αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποκρούει με διπλή προσπάθεια την μπάλα.
59’ Ο Εμιλιάνο θα δώσει παράλληλα μέσα στην περιοχή στον Ιλιρ αλλά και πάλι ο τελευταίος μόνος απέναντι από τον Κομπορόζο σουτάρει άουτ.
60’ Ο Ιλιρ θα δώσει για τον Κούκλη διαγώνια μέσα στην περιοχή με το σουτ του μέσου των πρωταθλητών καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων άουτ.
81’ Δυνατό σουτ του Κόμητα από πολύ κοντά αναγκάζει τον Τζάκη να πραγματοποιήσει πολύ καλή απόκρουση πέφτοντας και μπλοκάροντας την μπάλα στη δεξιά του γωνία.
83’ Γκοοοοολ Ο Ιλιρ θα σπάσει το τεχνικό οφσαιντ των αμυντικών του Πάγκε θα προχωρήσει και από πλάγια θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή στον Θωμά που δεν έχει πρόβλημα να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
90’ Τεχνικό σουτ του Αρμάντο από το ύψος της περιοχής καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Άννινου και στην επαναφορά της ο Νουρεντίνι δεν πιάνει καλά το ανάποδο ψαλίδι για να φύγει η μπάλα άουτ.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Κ. κιόση. 
Οι συνθέσεις
Παγεκφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος (70’ Τζάκης), Θωμάς, Μεγαδούκας, Γιαννάτος, Αντωνίου, Δραγούτας, Ντεντλάλα, Αρμάντο, Κοτίνης (61’ Κίριο), Νουρεντίνι, παπαθεοδωρόπουλος (46’ λ.τ. Τριανταφυλλίδης).
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Ζαμπαύτης (75’ Θωμάς), Εμιλιάνο (75’ Μπαζάρογλου), Στάβερης (45’ λ.τ. Ίλιρ), Χασάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου