Πέμπτη, Μαΐου 1

Στη 2η τιμητική θέση της Α' κατηγορίας η Εικοσιμία

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  1-2
                                      
Νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Εικοσιμία
Σε ένα παιχνίδι που ανήκει από ένα ημίχρονο σε κάθε ομάδα η Εικοσιμία πήρε νίκη γοήτρου απέναντι στο Α.Ο.Κ.Ι. και εξασφάλισε την δεύτερη τιμητική θέση των playoffs αλλά και του πρωταθλήματος πίσω από την πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλληνίας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο.Κ.Ι. κυρίως με το Γ. Βουκελάτο έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα από το ένα γκολ που πέτυχε με τον ίδιο παίκτη.
Σε αυτό το διάστημα η Εικοσιμία ήταν φλύαρη επιθετικά και με πολλά λάθη.
Στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν με τον Α.Ο.Κ.Ι. να είναι πολύ κακός και τους τυπικά φιλοξενούμενους να ανεβάζουν απόδοση με αποτέλεσμα στο τέλος να κάνουν την ανατροπή και να τελειώσουν το ματς νικητές με σκορ 2-1.
Φάσεις και γκολ
2’ Κόρνερ από δεξιά του Ντουκάι η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι με τον Αλεξανδράτο να πιάνει το απ’ ευθείας διαγώνιο σουτ και τον Αγκούσι να «απογειώνεται» και να διώχνει την μπάλα πολύ δύσκολα από την εστία του.
6’ Ο Βουκελάτος μέσα από την περιοχή και από καλή θέση θα σουτάρει ψηλοκρεμαστά αλλά η μπάλα καταλήγει ψηλά άουτ.
13’ Μια ωραία συνεργασία Λαμπρόπουλου-Βουκελάτου και παράλληλη πάσα του τελευταίου στην περιοχή στον Μαρρή θα αναγκάσει τον Καραίσκο σε πολύ καλή απόκρουση στο τετ α τετ του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ.Ι.
15’ Ο Ν. Παπαναστασάτος με έξυπνη πάσα θα βρει τον Βουκελάτο στην πλάτη της άμυνας της Εικοσιμίας και τον Καραίσκο να κάνει εξαιρετική απόκρουση σε ένα νέο τετ α τετ.
21’ Πάσα του Κλειτογιάννη στον Βουκελάτο ο οποίος προ του Καραίσκου θα «τσιμπήσει» την μπάλα με το αριστερό πλην όμως αυτή θα καταλήξει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
26’  Γκοοοοολ 1-0. Ο Λαμπρόπουλος μέσα στην περιοχή και απέναντι από τον Καραίσκο προσποιείται στον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας για σουτ, όμως θα προτιμήσει να βρει παράλληλα και σίγουρα με την κενή εστία τον Βουκελάτο που δεν έχει πρόβλημα να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.
29’ Ο Γ. Μινέτος μετά το λάθος του Κλειτογιάννη θα κλέψει την μπάλα θα προχωρήσει και στα όρια της περιοχής θα πιάσει ένα σουτ το οποίο αποκρούει ο Αγκούσι.
38’ Σέντρα από αριστερά του Βουκελάτου, ο Μάρρης στο δεύτερο δοκάρι δείχνει να αιφνιδιάζεται και δεν βρίσκει την μπάλα χάνοντας μια καλή ευκαιρία για το 2-0.
Χωρίς άλλη φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα και τους τυπικά γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 1-0.
Η Εικοσιμία μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και στο 48’ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια με ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ του Κονόμη στο «Γ» της εστίας του Αγκούσι για το 1-1.
55’ Γκοοοοολ 1-2 για την Εικοσιμία. Ο Γ. Μινέτος με παράλληλη πάσα στην περιοχή θα φέρει τον Γερασιμάτο απέναντι από τον Αγκούσι που πραγματοποιούσε έξοδο, ο μέσος της ομάδας του Δ. Ζησιμάτου θα τσιμπήσει την μπάλα και θα την στείλει στα δίχτυα.
78’ Ο νεαρός Τσιγαρίδας σπάζοντας το τεχνικό οφσαιντ θα αναγκάσει τον Αγκούσι σε έξοδο, θα τον αποφύγει έξυπνα αλλά το τεχνικό διαγώνιο σουτ που πραγματοποιεί στέλνει την μπάλα να περάσει σύριζα άουτ.
85’ Ο Γ. Μινέτος θα βρεθεί στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Κ.Ι. όμως θα βγει έγκαιρα και θα «καθαρίσει» τη φάση ο Αγκούσι.
90+3 Ο Βουκελάτος χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μόνος μέσα στην περιοχή  και απέναντι από τον Καραίσκο θα σουτάρει άσχημα ψηλά άουτ.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Α. Βουτσινά.
Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Παπαναστασάτος Κ., Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Ν., Λαμπρόπουλος, Λυκούδης, Γεωργάκας (82’ Σελενίτσα), Μπενετάτος (72’ Παρασκευόπουλος), Μαρρής (85’ Δεστούνης), Βουκελάτος.
Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος Α., Χρηστάτος, Τασιούλης, Αλεξανδράτος, Κουμαριώτης, Αποστολάτος, Κονόμη, Στεφανάτος, Ντουκάι (65’ Τσιγαρίδας), Μινέτος Γ. (85’ Μπλιάμπτης), Γερασιμάτος (90+2 Καραίσκος Σπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου