Σάββατο, Οκτωβρίου 17

Πρόκριση με 4άρα για «Πάγκε»

Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  1-4
                 
Έκλεισε θέση στην 8αδα του τοπικού κυπέλλου ο Πάγκε
Ρεπορτάζ:Νίκος Δανελάτος
Ο Παγκεφαλληνιακός επικράτησε με 4-1 των Ομαλών στο γήπεδο των Κεραμειών και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας εύκολα το «εισιτήριο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Φάσεις και γκολ 
Οι «μπλε» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 1’ είχαν μια πολύ σημαντική ευκαιρία όταν ο Δραγούτας μετά από πάσα του Ντεντλάλα βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των Ομαλών, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του πρώτου και έστειλε τη μπάλα εκτός τέρματος.
Στη συνέχεια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κλειτογιάννη για τον «Πάγκε» και ασυνεννοησία στην άμυνα των Ομαλών, η μπάλα λίγο έλειψε να καταλήξει στο τέρμα των γηπεδούχων.
Το 0-1 για την ομάδα από το Αργοστόλι ήρθε στο 8ο λεπτό, όταν ο Κλειτογιάννης από την δεξιά πλευρά, με σέντρα σουτ έδωσε πολύ ύψος στη μπάλα η οποία με πολλά φάλτσα κατέληξε στο αριστερό «Γ» της εστίας του Παπαστεργίου με τον ίδιο να μην μπορεί να αντιδράσει.
Oι παίκτες του Παγκεφαλληνιακού συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 14’ έχασαν σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Ντεντλάλα μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος έστειλε το πλασέ του κόρνερ.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν πρωταγωνιστής και της επόμενης φάσης του παιχνιδιού από την οποία προήλθε και το 2-0, καθώς πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή κούρσα από το κέντρο του γηπέδου έφτασε ξανά μπροστά από τον «πορτιέρο» των Ομαλών και αν και ο ίδιος δεν κατάφερε να τον νικήσει με το σουτ του, ο Μούκα που ακολούθησε τη φάση μέχρι το τέλος, εκμεταλλεύτηκε την προσωρινή απόκρουση του Παπαστεργίου και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ.
Στη συνέχεια και προς το τέλος του πρώτου 45λέπτου ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το συγκεκριμένο σκορ, τα Ομαλά όμως κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του «μικρού» τους Βαλεντή και κακή αντίδραση του τερματοφύλακα του «Πάγκε», ο Τσακαρισιάνος Χ. βρέθηκε στο σωστό σημείο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκαν να περάσουν 10 λεπτά για να δούμε την πρώτη καλή φάση, με τον Ντεντλάλα να στέλνει τη μπάλα εντός εστίας, όμως η επόπτης της αναμέτρησης είχε σηκώσει το σημαιάκι της και καταλόγισε το οφσάιντ την ώρα που ο παίκτης υποδέχτηκε την μπάλα, με τον προπονητή αλλά και και όλο τον πάγκο των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρεται έντονα.
Το 3-1 για την ομάδα του Θ. Βουκελάτου ήρθε τελικά στο 64’ όταν μετά από σουτ του Θωμά που είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, η μπάλα στρώθηκε στο επίσης νεοεισελθόντα Τριανταφυλλίδη ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στην εστία του Παπαστεργίου.
Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο σκόρερ της προηγούμενης φάσης, έγινε δημιουργός, καθώς από την πάσα του, ο Ντεντλάλα αυτή τη φορά δεν αστόχησε και έκανε το 4-1 για την ομάδα του δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Μ. Μαστάγκα.
Οι συνθέσεις
Oμαλά:(Γ. Μεσολωράς), Παπασεργίου, Γαλιατσάτος (Γεωργόπουλος Ν.), Νεόφυτος Χ. τ. Παν. (Τσακαρισιάνος Σπ.), Παππάς, Μαζαράκης, Δανελάτος Α. (Βαλλιανάτος), Τσακαρισιάνος Χ., Μπελτσώνιας, Βαλεντής, Τζάκης, Γεωργόπουλος Α.
Παγκεφαλληνιακός:(Θ. Βουκελάτος), Μαγδαληνός, Βασιλάκης, Κλειτογιάννης, Δραγούτας (Τριανταφυλλίδης), Αντωνίου, Αρμάντο, Μοσχόπουλος, Σπανός, Ντεντλάλα, Μούκα, Κατσιγιώργης (Μποσίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου