Παρασκευή, Οκτωβρίου 16

Pre game επαναληπτικών αγώνων 1ης φάσης 1ης σειράς του τοπικού κυπέλλου


Συνέχεια το Σαββατοκύριακο με δυο από τους αναβληθέντες της πρεμιέρας επαναληπτικούς αγώνες του τοπικού κυπέλλου. 
Και οι δυο θα διεξαχθούν στο γήπεδο των Κεραμειών
Φαβορί για τα δυο εναπομείναντα "εισιτήρια", μετά το υπέρ τους 2-0 στους πρώτους αγώνες, οι τυπικά φιλοξενούμενοι Παγκεφαλληνιακός και Σάμη.
Ενώ οι έξι από τις οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου, είναι ήδη γνωστές από την προηγούμενη Κυριακή, δυο από τις τέσσερις, που τα παιχνίδια τους λόγω "λουκέτου" του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαν αναβληθεί, ψάχνουν το δικό τους εισιτήριο που θα συμπληρώσει την οκτάδα και θα ολοκληρώσει έτσι την Α΄ σειρά της διοργάνωσης.
Αυτές είναι Ομαλά-Παγκεφαλληνιακός και Πυλαριακός-Σάμη που αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο των Κεραμειών.
Αν δεν έχουμε κάποια έκπληξη στους επαναληπτικούς, φαβορί για αυτό, μετά τις νίκες τους με 2-0 στον πρώτο αγώνα, είναι οι τυπικά φιλοξενούμενοι Παγκέ και Σάμη.
Η διαφορά δυναμικότητας αλλά και το «καθαρό» σκορ που τις ακολουθεί, θεωρούμε ότι ο τίτλος τους ανήκει δικαιωματικά και δύσκολα θα αλλάξει κάτι σε σχέση με την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο.
Να θυμίσουμε τις έξι μέχρι στιγμής ομάδες που έχουν εξασφαλίζει τη συμμετοχή τους στην επόμενη κλήρωση του τοπικού κυπέλλου και στην φάση των «8» είναι:
1.  Α.Ε. Κεφαλονιάς
2.  Α.Ο. Εικοσιμίας
3.  Α.Ο. Διλινάτα
4.  Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
5.  Α.Ο. Φωκάτα
6. Α.Ο. Παλληξουριακός (τυχερός της κληρωτίδας πέρασε άνευ αγώνα)
Και οι δυο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15:30 του Σαββάτου και της Κυριακής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
των δυο επαναληπτικών αγώνων 1ης φάσης 1ης σειράς
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  17-10-2015 ώρα:  15:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά –Παγκεφαλληνιακός
Θανάσης
Ευστάθιος
Κομητόπουλος Π.
Μαστάγκα Μ.


2.

Κυριακή   18-10-2015 ώρα:  15:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Σάμης

Καπογιαννόπουλος
Γιάννης     

Μαγουλάς Σπ.
Μοσχονά Ε.






Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                       
Με την άνεση του 2-0 ο Παγκέ φιλοξενείται από τα Ομαλά
Το Σάββατο το απόγευμα, στο γήπεδο των Κεραμειών, που φιλοξενεί πλέον τους περισσότερους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, στις 15:30 ο Παγκεφαλληνιακός με παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα και αντίπαλο τα τυπικά γηπεδούχα Ομαλά θέλει να κλείσει αυτή την σειρά εκτός από την πρόκριση και με μια δεύτερη νίκη.
Οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολιού κρατάνε στα δικά τους χέρια την πρόκριση και μόνο αν πέσουν «θύμα» κάποιας έκπληξης θα χάσουν την συμμετοχή τους στον επόμενο γύρο.
Η φώτο είναι από τα Kefalontikanea.gr
Από την άλλη τα Ομαλά που και στο πρώτο παιχνίδι και ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο έδειξαν καλά στοιχεία, δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτε και πάνε στις Κεραμειές χωρίς άγχος να «παλέψουν» και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο δικαιούται από αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα όλοι στην ομάδα του Αγίου γνωρίζουν ότι δεν είναι το φαβορί αφού για να «κλέψουν» την πρόκριση χρειάζονται ένα σκορ της τάξης των 3-0 ή 2-0 για να οδηγήσουν το ματς στην παράταση!
Έτσι αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και τις δυο ομάδες να θέλουν να δείξουν ότι φέτος έχουν αλλάξει πολλά σε αυτές.
Για τους γηπεδούχους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το σίγουρο είναι ότι από αυτό το παιχνίδι θα κερδίσουν πολλές εμπειρίες.
Τόσο ο Γ. Μεσολωράς, όσο και ο Θ. Βουκελάτος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα σε σχέση με τον καταρτισμό των ομάδων τους, παρατάσσοντας τελικά ότι καλύτερο διαθέτουν.
Φαβορί:Ο Παγκέ χωρίς αμφιβολία έχει τον πρώτο λόγο. Άλλωστε το «καθαρό» 2-0 του πρώτου αγώνα του δίνει μια άνεση για τη ρεβάνς. Τα Ομαλά θα παίξουν για το καλύτερο.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Μ. Μαστάγκα.

Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                   
Θα πρέπει να γίνουν πολλά για να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση οι  Πυλαρινοί ... Η Σάμη με όπλο το 2-0 του πρώτου αγώνα θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους "8"

Την Κυριακή το απόγευμα στις 15:30 και πάλι στις Κεραμειές πέφτει η αυλαία της Α΄ σειράς του τοπικού κυπέλλου με τον Πυλαριακό να φιλοξενεί τυπικά γηπεδούχος την Σάμη σε ένα παιχνίδι με έντονο τοπικό "χρώμα"!
Οι γηπεδούχοι δύσκολα θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα, μετά την ήττα τους στο πρώτο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο με ένα πολύ «κακό» για αυτούς σκορ όπως είναι το 0-2. 
Και γίνεται ακόμη δυσκολότερο όταν έχει σαν αντίπαλο μια πολύ καλή αλλά και ενισχυμένη ομάδα, όπως είναι η φετινή Σάμη.
Σίγουρα αν είχε ευστοχήσει στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα και σε εκτέλεση πέναλτι ο Π. Σταμούλης, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα με το σκορ στο 1-2!
Όπως και να έχει και σε κάθε περίπτωση, οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου θα παλέψουν, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά και με οποιοδήποτε αντίπαλο, χωρίς άγχος για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουν να πετύχουν κάποιο γκολ στην αρχή και από εκεί και πέρα, μεταφέροντας το άγχος στους αντιπάλους, να δώσουν τη "μάχη" με διαφορετικά πλέον κριτήρια.
Από την άλλη η Σάμη ποιοτικά ανώτερη, με πολύ περισσότερες λύσεις και με αβαντάζ το πολύτιμο 2-0 του πρώτου αγώνα θα κατέβει αποφασισμένη να «καθαρίσει» από την αρχή το παιχνίδι και την πρόκριση χωρίς καμία απολύτως διάθεση να παίξει με την φωτιά!
Σίγουρα είναι το φαβορί και εκτός μιας ακόμη νίκης-πρόκρισης θέλει να συνδυάσει την παρουσία της με μια καλή εμφάνιση, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα στο οποίο αναμένεται άκρως ανταγωνιστική.
Σε αυτό το παιχνίδι βέβαια παίζουν και κάποια άλλα πράγματα το δικό τους ρόλο για αυτό και περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι τουλάχιστον από άποψης γκολ και θεάματος!
Φαβορί:Είπαμε ότι η Σάμη μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, μόνο με μια μεγάλη έκπληξη θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός!
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και την κα Ε. Μοσχονά.
Να αναφέρουμε για το τυπικό, ότι σε περίπτωση αντιστοίχου αποτελέσματος (2-0) υπέρ των Ομαλών και Πυλαριακού, τότε οι ομάδες θα οδηγηθούν σε ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν αλλάξει κάτι θα λύσουν οριστικά τις "διαφορές" τους στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου