Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21

Σ.Δ.Κ.: Δ.Τ για το Κρανηπάτι


Μια ακόμη προσπάθεια του συλλόγου μας, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και με την έγκριση της Εφορίας Αρχαιοτήτων του νησιού μας (την οποία και ευχαριστούμε θερμά),   ο 3ος ορεινός αγώνας στην Κεφαλονιά, με το όνομα «Σουλάτσο στο Κρανηπάτι »  που έλαβε χώρα την Κυριακή 18/12/2016   και περιελάμβανε σύνθετα δρομικά γεγονότα για αρχάριους και προχωρημένους δρομείς, περιπατητές, ενήλικες και παιδιά, στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία καθώς οι συμμετοχές υπερέβησαν τις προσδοκίες μας. Επισημαίνεται ότι ο αγώνας αυτός απαίτησε πολυήμερη εργασία των μελών του συλλόγου μας κου Λαμπίρη Γεράσιμου, Παναγή Αλεξανδράτου, Διονύσιου Λούκα, Παρίση Κουλουμπή, για την οποία κυριολεκτικά πάλεψαν καιρό, προκειμένου να τεθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις και η σωστή βάση, καθώς η υλοποίησή της, παρουσίαζε αρκετές τεχνικές δυσκολίες.
Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στην προσπάθειά μας επιτρέποντας στους αθλητές και παραβρισκόμενους να απολαύσουν την διοργάνωση χωρίς απρόοπτα.
Οι διαδρομές εξαιρετικού φυσικού κάλους προσκάλεσαν και προκάλεσαν, όσους αγωνίσθηκαν, σε ένα δρομικό ταξίδι, στον χώρο και στον χρόνο, ιχνηλατώντας την  ιστορία του τόπου μας,  με οδηγό την ομορφιά του τοπίου, την καθαρότητα του ουρανού, την μαγεία της βλάστησης, όπως αποτυπώθηκαν και αναδείχθηκαν σε κάθε δρομική πορεία.
Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσους στήριξαν στην προσπάθεια μας, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε, να ψυχαγωγήσουμε, να κατακτήσουμε τους στόχους μας. 
Ειδικότερα ευχαριστούμε:
Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας την καφετέρια «Σουλάτσο» που συνέβαλλε στην κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων της διοργάνωσης και απέδειξε ότι ο αθλητισμός συνιστά μία αξία η οποία οφείλει να αναγνωρισθεί και να  υποστηριχτεί από όλους, στον Ανδρέα Κοκκόση προσωπικά και στο πολύ εξυπηρετικό και ευγενέστατο υπαλληλικό δυναμικό του.         
- Την ΚΕΔΗΚΕ για την ευγενική διάθεση βάθρου, προσωπικού και ηχητικών για την αποτελεσματική περαίωση του αγώνα μας.         
-Την Ένωση Ξενοδοχών Κεφαλληνίας και το ξενοδοχείο Mirabel  που ανταποκρίνεται στα αιτήματά μας για φιλοξενία ή οικονομικές διευκολύνσεις στους αθλητές.
-Τον φούρνο του Καλούρη στα Βλαχάτα που συνέβαλλε στην κάλυψη των εξόδων Κλιμακίου Σαμαρειτών που αφίχθη εκτός νησιού για την κάλυψη της διοργάνωσης και την γενικότερη πολύ ουσιαστική υποστήριξή του. 
Την CREPA LAND που προσέφερε στα παιδιά κρέπες μετά το πέρας του αγώνα τους, διανθίζοντας την διοργάνωση με μια γλυκιά γευστική νότα
- Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών μας, που έκανε τα πάντα για να εποπτεύσει άρτια τον αγώνα. Είμαστε από πολλές απόψεις εξαιρετικά τυχεροί που δραστηριοποιείται  στο νησί μας και που στελεχώνεται από ανθρώπους με πυγμή και ψυχή.
Το γλυκοπωλείο Βοσκοπούλα και τον φίλο και αθλητή Αντώνη Καππάτο για τα ιδιαίτερα, νοστιμότατα και φρεσκότατα γλυκά του
Τον Παρίση Κουλουμπή για την αποτελεσματική οργανωτική εποπτεία του αγώνα
Τον Γεώργιο Ατσάρο και την επιχείρηση φωτισμού που διαθέτει, που στάθηκε με ιδιαίτερη προθυμία αρωγός στο εγχείρημά μας.
Τον φίλο και εξαιρετικό άνθρωπο Γιακουμάτο Γεράσιμο με την αντιπροσωπία Volkswagen, που στέκεται πάντα δίπλα μας ακούραστος και ανεξάντλητος.
Τον γιατρό του αγώνα Αντώνη Κουρούκλη που δεν έχει αφήσει αγώνα για αγώνα χωρίς να μας συνδράμει και τον υπέρ ευχαριστούμε.
Τις γλυκύτατες και ωραιότατες Μαρία Καπατσώρη και Ειρήνη Κουλουμπή που βοήθησαν ακούραστα στην διοργάνωση αλλά και απάλυναν την κούραση των δρομέων με την δροσερή παρουσία τους.
Την αντιπρόεδρο του Συλλόγου δρομέων Κεφαλληνίας κα Φωκά Αικατερίνη που «τρέχει» εκτός τερέν πάντα εμψυχώνοντας τους δρομείς.
Την κούκλα Βαρβάρα Γνεσούλη  και τις φοβερές και τρομέρες ζουμπίτσες της για το ευχάριστο θέαμα που μας πρόσφεραν.
Τον Γιώργο Ποταμιάνο πάντα αξιόμαχο και πανταχού παρόν με την ομάδα και τους συνεργάτες του.
Τον Γαλιάτσο Σταματελάτο που επέτρεψε την διέλευση των αθλητών μας από περιοχή ιδιοκτησίας του.
Τον Μάκη Βαγγελάτο που ήρθε αξημέρωτα και υποστήριξε αγόγγυστα την εκδήλωσή μας.
Τις χρυσοχέρες μαγείρισσες της Θηνιάς και την γλυκύτατη Ελένη Απέργη για τον συντονισμό και την εξυπηρέτηση του μπουφέ και ειδικά στα μέλη της ΤΚ Αγκώνα που προθυμοποιήθηκαν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας.
Την KEFALONIAN LINES για την πάγια έκπτωση στους αθλητές μας που συμμετέχουν σε αγώνες. 
Τους:
1.    Το αρτοποιείο του Σπαθή για τα γλυκίσματα
2.    Τον Πολλάτο για την οικονομική διευκόλυνση στις μπανάνες
3.    Τον Nίκο Βινιέρη και την επιχείρησή του με είδη καθαρισμού, για την στήριξή του
-     Την ομάδα του Μάκη Λαμπίρη για την άψογη στελέχωση των σταθμών και των σημείων έλεγχου του αγώνα.
-       Τον ορειβατικό Σύλλογο Κεφαλλονιάς και τα μέλη αυτού που είτε βοήθησαν στην διοργάνωση είτε συμμετείχαν ως δρομείς.
-       Τα μέλη του ΔΣ και του συλλόγου μας που είτε οικονομικά, είτε διαδικαστικά επιλήφθηκαν του καθαρισμού των μονοπατιών, της σήμανσής τους, της ενημέρωσης των μπλοκ και των site, των προμηθειών και του συντονισμού του αγώνα.
-       Όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια μας και ειδικά τους ανθρώπους του www.kefaloniamas.gr και www.inkefalonia.gr και του www.kefaloniapress.gr  που κάλυψαν και δια ζώσης το γεγονός την ημέρα του αγώνα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους Άγγλους φίλους του νησιού μας και σε όλους τους εθελοντές μας διότι χωρίς την παρουσία και την συνεισφορά τους δεν θα υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειάς μας.
Και κυρίως ευχαριστούμε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας προκειμένου να τρέξετε, να περπατήσετε ή να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας.
Ζητούμε συγνώμη για ότι παραλείψαμε ή δεν προβλέψαμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου για το 4ο Σουλάτσο στο Κρανιπάτι όπου ευελπιστούμε να επανέλθουμε ανανεωμένοι  και περισσότερο αποτελεσματικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου