Κυριακή, Δεκεμβρίου 25

Οι μάχες των τμημάτων υποδομής του ΑΣΚ , στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η – Πολλές υποσχέσεις άφησαν οι Παίδες!


Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 2η  φάση του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Η., το οποίο διεξήχθη την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, η ομάδα των παίδων του Α.Σ.Κ. γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη του Ηρακλή Πύργου, στο κλειστό γήπεδο του Πύργου.
Η ομάδα του Α.Σ.Κ. μπήκε αργά στο πνεύμα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να βρίσκεται πίσω με 20 ολόκληρους πόντους.
Στο β’ ημίχρονο βρήκε τον εαυτό της, έπαιξε καλύτερα κι  έκανε μεγάλη προσπάθεια  να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερε κι ηττήθηκε τελικά με 52-41.
Έτσι ολοκληρώθηκε  η πορεία της στο φετινό παιδικό πρωτάθλημα, αφήνοντας πάντως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, δείχνοντας  ότι τα παιδιά αυτά έχουν το ταλέντο και τα προσόντα για κάτι καλύτερο του χρόνου, αφού όπως έχουμε αναφέρει  κι άλλη φορά, η ηλικία των παιδιών της ομάδας αυτής ήταν φέτος μικρότερη από αυτήν των περισσοτέρων αντιπάλων τους.
Δεκάλεπτα: 19-6,34-14,44-29,52-41
Α.Σ.Κ. (Πάνος Ματιάτος): Ρουχωτάς Γεράσιμος, Κουράκος Μίλτος 4, Χριστοφοράτος  Άγγελος 4, Λιτσάι Γρηγόρης 1, Γκαβός Γιάννης  6, Αναγνωστάκης Βασίλης , Καββαδίας Λύσανδρος 3, Μανίκας Θεοτόκης  17, Αλεξανδράτος Σπύρος 3, Δημάτος Νίκος 1, Κουτροκόης Σπύρος  2, Βαλλιανάτος Κων/νος.
Την αποστολή συνόδευσε ο έφορος της ομάδας  Γιώργος Κουράκος.
Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου