Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19

Έπαιξε και σκόραρε για τα παιδιά η "πράσινη" ακαδημία της Κεφαλονιάς


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο πάρκο «Πρόκρις» στα Μαζαρακάτα, η γιορτή των Ακαδημιών του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με το Δ. ΙΕΚ Νοσηλευτικής – Τραυματιολογίας του Γεν. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια σύμπραξη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ερασιτέχνη για τη συγκέντρωση αγαθών για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» και του «Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων» με τίτλο «Σκοράρουμε για τα παιδιά» και θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με μια εντυπωσιακή γιορτή για όλους. 
Τα παιδιά στο "Πρόκρις" έπαιξαν και σκόραραν για το Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς, το Γηροκομείο Ληξουρίου, ενώ συγκέντρωσαν, ρούχα – παπούτσια και παιχνίδια για τα παιδιά την Κιβωτού του κόσμου.
Ο κόσμος στήριξε την προσπάθεια αυτή της «πράσινης» ακαδημίας του νησιού μας, παραβρέθηκαν αφήνοντας και κάτι για το ιερό σκοπό της εκδήλωσης.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης και ιδιαίτερα στην τοπική σχολή, που εκτός του αθλητικού, δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο, βοηθώντας παιδιά που σε μια δύσκολη για όλους εποχή δεν πρέπει να μείνουν μόνα και ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς απέδειξε ότι είναι κοντά τους!
Φώτο
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου