Κυριακή, Μαΐου 21

Ήττα του Πανιωνίου στην Τούμπα...... Καλός ο Βουκελάτος όσο έπαιξε


Βάπτισμα «πυρός» στα playoffs της Super League, ήταν το σημερινό της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ – Πανιωνίου, για τον Κεφαλονίτη ποδοσφαιριστή των «κυανέρυθρων»  Μάκη Βουκελάτο.
Έτσι μετά το κύπελλο, και την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τον αγώνα με το Λεβαδειακό, ο νεαρός επιθετικός παίρνει με το «σπαθί» του και την πρώτη του συμμετοχή στα playoffs.
Η ομάδα του μπορεί να μην νίκησε, όμως ο Βουκελάτος που έπαιξε στο τέλος, έδειξε καλά στοιχεία, άλλωστε το ότι τον εμπιστεύθηκε, σε μια δύσκολη έδρα και έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς λέει πολλά. Και είναι σίγουρο ότι θα του δοθούν και άλλες ευκαιρίες να δείξει το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του.
Μάλιστα στο τέλος του αγώνα έκανε και δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στην αξία της ομάδας του, αλλά και το πόσο επηρέασε την ομάδα του, η αποβολή του Μασούντ.
Ας δούμε αναλυτικά τι ανάφερε:
Μάκης Βουκελάτος: «Χάσαμε λόγω της αποβολής του Μασούντ γιατί νομίζω δεν ήταν κάρτα. Θα μπορούσαμε με το σουτ του Σιώπη να σκοράρουμε και μετά να μας κυνηγάει ο ΠΑΟΚ. Κάναμε όμως κάποια λάθη αλλά συνεχίζουμε. Ο Πανιώνιος έδειξε τι αξίζει, συνεχίζουμε». 
Ας δούμε και τη σύνθεση με την οποία παρατάχθηκε ο ιστορικός στην Τούμπα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης (λ.τρ. Ταπόκο), Κόρμπος, Καθάριος (67' Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας, Μπεν (84' Βουκελάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου