Δευτέρα, Μαΐου 29

Στην Εθνική ομάδα Κανόε-Καγιάκ ο Βλάντισλαβ Ντβούλιατ του Ν.Ο.Α.

Αποτέλεσμα εικόνας για ν.ο. αργοστολίου
Το Δ.Σ. του Ν.Ο. Αργοστολίου με μεγάλη υπερηφάνεια  ανακοινώνει στην αθλητική οικογένεια του νησιού μας αλλά και σε όλους τους φιλάθλους μία ακόμη ιστορική επιτυχία του συλλόγου μας αυτή τη φορά προερχόμενη από το τμήμα του Κανόε-Καγιάκ.
Πρόκειται για τον αθλητή μας Βλάντισλαβ Ντβούλιατ ο οποίος αποτελεί πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας Κανόε-Καγιάκ στην κατηγορία των εφήβων.
Ο Βλάντισλαβ Ντβούλιατ είναι δεκαεπτά ετών υιός του Σεργκέι Ντβούλιατ διακεκριμένου αθλητή στο Κανόε-Καγιάκ ολυμπιονίκη στο Σίδνευ και  άλλες επιτυχίες) και από έτη προπονητή του αθλήματος αυτού στον ΝΟΑ.
Η επιλογή του Βλάντισλαβ στην Εθνική Ομάδα είναι βέβαια μια επιτυχία του συλλόγου μας και του προπονητή του, αλλά πρωτίστως του ίδιου του αθλητή ο οποίος βλέπει ήδη μια πρώτη αναγνώριση των πολύχρονων και επίπονων προσπαθειών του. Η συμμετοχή στην εθνική ομάδα σημαίνει περισσότερη δουλειά και προσπάθεια την οποία γνωρίζοντας τον ικανό, εργατικό και πειθαρχημένο αθλητή μας είμαστε σίγουροι ότι θα καταβάλει, ταυτόχρονα όμως η συμμετοχή αυτή αποτελεί εφαλτήριο για μεγαλύτερες επιτυχίες τις οποίες ολόψυχα του ευχόμαστε να σημειώσει.
Οι υποχρεώσεις του Βλάντισλαβ στην εθνική ομάδα ξεκινούν ήδη στις 3-5 Ιουνίου όταν θα ενσωματωθεί με άλλους τέσσερις αθλητές στην ομάδα και όλοι μαζί θα μεταβούν στον Μαραθώνα, όπου θα γίνει η προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Κανόε- Καγιάκ που διεξάγεται στη Σερβία στο διάστημα  22-25 Ιουνίου 2017.
Το Δ.Σ. εκπροσωπώντας όλη την οικογένεια του ΝΟΑ θέλει, να εκφράσει την ικανοποίηση του που η προσπάθεια, η εργατικότητα και το ταλέντο του Βλάντισλαβ έλαβε μια πρώτη αναγνώριση, αλλά κυρίως να συγχαρεί τον ίδιο τον αθλητή, τους γονείς του και τον προπονητή του.
Ευχόμαστε να φθάσει τους στόχους του και γιατί όχι και να τους ξεπεράσει γνωρίζοντας ότι θα έχει πάντοτε την υποστήριξη της μεγάλης οικογένειας του ΝΟΑ.
Μπράβο Βλάντ προχώρα, το αξίζεις.
                                                                        ΑΠΟ  ΤΟ  ΝΟΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου