Παρασκευή, Μαΐου 12

Η Pregame της 5ης αγωνιστικής των playoffs στην Α' κατηγορία...... Αδιάφοροι βαθμολογικά οι αγώνες


Με τους δυο αγώνες του προγράμματος της 5ης αγωνιστικής των playoffs, θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 13-14/5, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. 
Ο πρωταθλητής Α' κατηγορίας Α.Ο. Παλληξουριακός
Μια αγωνιστική χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις ομάδες απλά να αγωνίζονται για το γόητρο, τη φανέλα και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα της τελικής κατάταξης της σειράς.
Ο Παλληξουριακός είναι ο άξιος και δίκαια, από την προηγούμενη αγωνιστική, φετινός πρωταθλητής της Α'  Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Η 5η αγωνιστική της σειράς, ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο 13/5, με το παιχνίδι μεταξύ Παγκεφαλληνιακού - Διλινάτων στις Κεραμειές και ολοκληρώνεται την Κυριακή 14/5 στο ίδιο γήπεδο με το παιχνίδι ανάμεσα σε Εικοσιμία - Παλληξουριακό.
Στις Κεραμειές λοιπόν, σε ένα παιχνίδι που λείπει το βαθμολογικό ενδιαφέρον και το άγχος, ο Παγκεφαλληνιακός που σε αυτή την σειρά είναι εντυπωσιακός, φιλοξενεί την απογοήτευση των playyoffs, ομάδα των Διλινάτων και θέλει τη νίκη για να κερδίσει τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Από την άλλη τα Διλινάτα θέλουν να σπάσουν το.... ρόδι και να κάνουν την πρώτη τους νίκη.
Στο άλλο παιχνίδι της Κυριακής πια, η Εικοσιμία στις Κεραμειές,  φιλοξενεί τον πρωταθλητή Παλλληξουριακό και θέλει τη νίκη ώστε να αναστρέψει το κλίμα από τις κακές μέχρι τώρα εμφανίσεις της.
Από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν σε κανένα το αήττητο και απόλυτο σερί τους, αλλά και να δείξουν ότι είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, με ένα εντυπωσιακό πέρασμα και από τις Κεραμειές. Εκεί δηλαδή που έχασαν το αήττητο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 13-5-2017   ώρα:  17:00
Δημοτικό Κεραμειών
ΠΑΟ Παγκεφαλληνιακός - Α.Ο. Διλινάτα
Κώτσης
Γιάννης
Μαγουλάς Σπ.
Χρηστάτος Σπ.
2.
Κυριακή 14-5-2017   ώρα:  17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Παλληξουριακός
Καραίσκος
Αποστόλης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Σούλα Ε.
    
Ας δούμε τι περιλαμβάνει αναλυτικά το «μενού» της 5ης αγωνιστικής των playoffs, το Σαββατοκύριακο 13-14/5/2017, με χρονική σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Σάββατο  13-5-2017
Με το παιχνίδι Παγκεφαλληνιακού - Διλινάτων, το Σάββατο το απόγευμα στις 5, στο Δημοτικό Κεραμειών, ανοίγει την αυλαία της η 5η και προτελευταία αγωνιστική, των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Ένα παιχνίδι, που για τις δυο ομάδες έχει ενδιαφέρον μόνο για το γόητρο, μιας και ο τίτλος του πρωταθλητή έχει... ταξιδέψει από την προηγούμενη Τετάρτη στο Ληξούρι για λογαριασμό του Παλληξουριακού.
Οι γηπεδούχοι, με μια πολύ καλή παρουσία στη σειρά και τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και να κλείσουν μια πετυχημένη παρουσία την χρονιά που φεύγει με μια ακόμη νίκη, ώστε να τερματίσουν στην 2η τιμητική θέση της τελικής κατάταξης.
Από την άλλη, τα Διλινάτα είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει έστω και έναν βαθμό στη συγκεκριμένη σειρά και θέλει να ξεφύγει από τα αρνητικά αποτελέσματα με την πρώτη της νίκη.
Θα είναι ένα παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον και ας ελπίσουμε να δούμε καλό θέαμα, ποιότητα και γιατί όχι αρκετά γκολ.
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 6η φορά φέτος!! Δύο για το πρωτάθλημα, δυο για το κύπελλο και μια για την συγκεκριμένη σειρά.
Οι φιλοξενούμενοι στην κανονική διάρκεια, επικράτησαν στον Α’ γύρο στις Κεραμειές 1-0, ενώ στον Β’ οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, σαν γηπεδούχοι στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων!
Για το κύπελλο, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά με μια νίκη και μια ισοπαλία. Νίκη στις Κεραμειές 2-1 και ισοπαλία στον επαναληπτικό των Φαρακλάτων με σκορ  1-1, με εκείνο το εντυπωσιακό «ψαλίδι» του Γ. Βουκελάτου!
Στον πρώτο γύρο της συγκεκριμένης σειράς, η ομάδα του Θ. Βουκελάτου είχε περάσει νικηφόρα από το Ενωσιακό με σκορ 3-2!
    
Κυριακή  14-5-2017
Η αγωνιστική μεταφέρεται την επόμενη ημέρα, ίδια ώρα και ίδιο γήπεδο, με το σημαντικό, από άποψη ενδιαφέροντος παιχνίδι, αφού βαθμολογικά, όπως προαναφέραμε δεν υπάρχει, η Εικοσιμία φιλοξενεί τον πρωταθλητή της φετινής περιόδου Παλληξουριακό.
Η ομάδα της Λειβαθούς, με τίποτε δεν θυμίζει στη σειρά την ομάδα που ξέραμε και θα λέγαμε ότι με τις εμφανίσεις απογοήτευσε πολύ κόσμο.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το μοναδικό της κίνητρο θα είναι μια νίκη απέναντι στον πρωταθλητή, όπως άλλωστε έκανε και στην κανονική περίοδο, στην μοναδική ήττα των «ερυθρόλευκων» του Ληξουρίου, μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα!
Βέβαια, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο τους, μιας και η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου και καλύτερη και πιο ποιοτική φαίνεται αυτήν φορά και προπάντων με την ψυχολογία στα ύψη, θέλει τη νίκη ώστε να κλείσει τη σειρά με το απόλυτο.
Σίγουρα, η φετινή της πορεία και το άξιο του πρωταθλητή, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο, έφτασε δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των φετινών της υποχρεώσεων, να πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή.
Το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε αντίδραση από τους γηπεδούχους και για αυτό ελπίζουμε σε ένα δυνατό και ποιοτικό ντέρμπι.
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 4η φορά φέτος. Στην κανονική διάρκεια μοιράζονται τις νίκες, αφού έχουν από μία.
Οι φιλοξενούμενοι στον πρώτο γύρο πήραν τη νίκη με σκορ 2-0 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ενώ οι γηπεδούχοι, επικράτησαν στον δεύτερο των αντιπάλων τους, στις Κεραμειές με σκορ 2-1. Μια ήττα που τους είχε σταματήσει το αήττητο σερί.
Τέλος στον πρώτο γύρο των playoffs οι φιλοξενούμενοι είχαν νικήσει στον Άγιο Αντώνη με σκορ 3-1.
    
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο.    ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
16
4
4
0
0
09 - 02
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
09
4
3
0
1
10 - 05
3.
Α.Ο.  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
05
4
1
0
3
06 - 12
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
01
4
0
0
4
05 -11
        
Η επόμενη αγωνιστική
6η playoffs Τετάρτη 17/5/2017
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ -  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου