Δευτέρα, Ιουνίου 5

Εντυπωσιακοί οι σημερινοί αγώνες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου "Τρίτσεια 2017"

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, αλλά και συμμετοχές, πραγματοποιήθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι αγώνες «Τρίτσεια 2017». Αγώνες αφιερωμένοι στον μεγάλο αθλητή και πολιτικό Αντώνη Τρίτση.
Ήταν μια διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (Ο.Ε.Β.Α.Σ.) και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.).
Λάμπρυναν και τίμησαν με την παρουσία τους, τους αγώνες τρεις Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές στίβου. Η Πόπη Ουζούνη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σφύρας, η Άννα Βερούλη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ακοντισμού (πιστή και αυτή την φορά στο ραντεβού της), και ο Κώστας Γκατσιούδης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ακοντισμού (μας τίμησε και πέρυσι στους ίδιους αγώνες).
Στη αρχή της εκδήλωσης βραβεύθηκαν, ο Κεφαλονίτης παγκόσμιος πρωταθλητής άρσης βαρών Βαγγέλης Γαλιατσάτος και ο προπονητής του κ. Νίκος Γαλιατσάτος από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση.
Να αναφέρουμε ότι η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και το ζεστό χειροκρότημα τους, βοήθησε τους αθλητές στις προσπάθειες τους.
Πριν από τους αγώνες είχε στηθεί ένα εντυπωσιακό τελετουργικό με χορευτικά συγκροτήματα, οι μαζορέτες της σχολής Art $ Style Dance Studio της Ολγας Γαλιατσάτου και παιδιά από τα σχολεία του νησιού, ενώ την είσοδο των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο και την παρέλαση συνόδευε η φιλαρμονική ΚΕΔΗΚΕ "Διονύσιος Λαυράγκας".
Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης.
Την παράσταση και αυτή την φορά έκλεψαν, η συμμετοχή του 90χρονου πρωταθλητή κ. Α. Πολυχρονόπουλου, αλλά και το Βαλκανικό ρεκόρ του Κεφαλονίτη βετεράνου αθλητή Διονύση Αυγουστάτου στην σφαίρα με επίδοση 23,37 μ. (το παλιό ήταν 13,26 μ.).
Τίμησαν με την παρουσία τους, τους αγώνες, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, ο Ηλίας Μπεριάτος από το Ίδρυμα Τρίτση, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ε. Κεκκάτος και Ηλίας Κουρκουμέλης και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής.
Τους αγώνες κάλυψε για μια ακόμη φορά η ΕΡΤ με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο.
Τέλος τους αγώνες κάλυψαν και οι εθελοντές Σαμαρείτες.
Ακολουθούν σε λίγο μεγάλα φωτορεπορτάζ από τους αγώνες 
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική, χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου