Σάββατο, Ιουνίου 10

Σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης από τον πρωταθλητή Παλληξουριακό

Αποτέλεσμα εικόνας για αο παλληξουριακοσ
Ο Παλληξουριακός ετοιμάζεται για το φετινό του ταξίδι στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η Διοίκηση με τον προπονητή Σπύρο Παπαδάτο έχουν αρχίσει τον δικό τους αγώνα, σε ότι αφορά την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» ομάδας από το Ληξούρι.
Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με ντόπιους, αλλά και εκτός νησιού ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ, η ομάδα να έχει μια καλή παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει και γιατί όχι να μην κυνηγήσει και την υπέρβαση;
Έτσι από την τοπική… αγορά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportsthea, ήδη πέντε ποδοσφαιριστές έχουν δώσει τα χέρια, τόσο με τον Σπ. Παπαδάτο, όσο και τη διοίκηση και απομένει από ότι φαίνεται το τυπικό που δεν είναι τίποτε παραπάνω από την υπογραφή των δελτίων τους, αλλά και το οκ των ομάδων τους.
Φυσικά και θα ακολουθήσουν και άλλοι στη συνέχεια, αφού ακούγονται και πολλά ονόματα σε τοπικό επίπεδο.
Συγκεκριμένα είναι οι παρακάτω:
Karaj Armando, Σκαμαντζούρας Γιώργος από Παγκεφαλληνιακό
Πολλάτος Δημήτρης Α.Ο. Διλινάτα
Πολυδωράτος Γιώργος Α.Ο. Φωκάτα Καππάτος Άρης Α.Ο. Εικοσιμίας
Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Αρντίτ Μπούσι της Εικοσιμίας δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Παλληξουριακού, αφού θέλει να συνεχίσει και πάλι στην Εικοσιμία. Σίγουρα μια εξέλιξη όχι καλή για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.
Μετά τους ντόπιους σειρά θα πάρουν οι εκτός νησιού και όλοι στην ομάδα ευελπιστούν να έρθουν κάποια καλά και έμπειρα ονόματα, ώστε να είναι αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος του δύσκολου δρόμου που θα έχει φέτος ο πρωταθλητής μας.
Σίγουρα υπολογίζουν και σε βοήθεια από τον Ατρόμητο, μιας και όπως είναι γνωστό, οι δυο ομάδες συνεργάζονται σε επίπεδο Ακαδημιών.
Οι περιπτώσεις αυτές θα ψαχθούν σχολαστικά, προκειμένου όσοι έρθουν να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας για να διατηρηθεί αυτό το οικογενειακό, που υπήρχε την προηγούμενη χρονιά και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έδωσε τον τίτλο.
Εν τω μεταξύ ο Σπ. Παπαδάτος θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι τις 15 του Ιούνη, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου