Πέμπτη, Ιουνίου 22

Άλλες δυο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του Παλληξουριακού

Αποτέλεσμα εικόνας για αο παλληξουριακοσ
Δυο νέες πολύ καλές προσθήκες είχαμε χθες στο ρόστερ του πρωταθλητή Παλληξουριακού. Πρόκειται για δυο Κεφαλονίτες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν, εκτός Κεφαλονιάς με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.
Ηλίας Αντωνάτος
Συγκεκριμένα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής είναι, ο γνωστός μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, της τότε Δ’ Εθνικής, σημερινός πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ευβοίας με 32 τέρματα και τα χρώματα του Ολυμπιακού Χαλκίδας. Πρόκειται για τον Ηλία Αντωνάτο, που ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα μετά από δυο χρόνια, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, τεχνίτη και σκόρερ, από τους καλύτερους στο τοπικό ποδόσφαιρο, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.
Γιώργος Ζαφειράτος
Ο άλλος είναι ο Γιώργος Ζαφειράτος, ο οποίος την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών με την ομάδα του Ήφαιστου Περιστερίου. Είναι αμυντικό χαφ και αυτός αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα, την προσπάθεια του πρωταθλητή μας, στη δύσκολη Γ’ Εθνική.
Οι συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές συνεχίζονται και σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Αν και γνωρίζουμε ονόματα, δεν θα τα αναφέρουμε για ευνόητους λόγους.`
Μετά τη συμφωνία οι δυο νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές έκαναν στο sportsthea την παρακάτω δήλωση:
Ηλίας Αντωνάτος
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτή την ομάδα μετά από δυο χρόνια.

Η φετινή χρονιά στην Γ’ εθνική θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, αλλά στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν πέρσι στην ομάδα και κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Εύχομαι φέτος να είμαστε όλοι υγιείς και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.
Ελπίζουμε και ο κόσμος του νησιού να μας στηρίξει γιατί θα τον χρειαζόμαστε δίπλα μας στους αγώνες. Είναι μια χρονιά φέτος που και η παραμικρή λεπτομέρεια θα παίξει το ρόλο της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παράγοντες και στον προπονητή της ομάδας, που πιστεύουν σε εμένα και με επέλεξαν για αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά...»
Γιώργος Ζαφειράτος
«Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα της Κεφαλονιάς και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται, τόσο σε έμενα όσο και στην ομάδα.
θέλω να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει και να προσφέρω τα μέγιστα, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της...»
* Φώτο Αντωνάτου:egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου