Κυριακή, Ιουνίου 25

Καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Κύπελλο optimist 11 χρονών για την Πρόοδο Ιθάκης

Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο optimist 11 χρονών συμμετείχε ο Α. Ο. ΙΘΑΚΗΣ "Η Πρόοδος", άλλη μια φορά, με τους αθλητές της Φιαμπόλη Ιωάννη και Καράβια Λευτέρη, που διεξήχθη στο Μαραθώνα 18-21/06.
Ένα Πανελλήνιο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, 330 μικροί ιστιοπλόοι ηλικίας 8-11, από όλη την Ελλάδα!!!! Τρεις μέρες αγώνων με ένα ωραίο αεράκι 6-8-14 knots, πραγματοποιώντας συνολικά 9 ιστιοδρομίες.
Οι αθλητές μας κατάφεραν να κρατηθούν σε θέσεις από την δεκάδα μέχρι την τριαντάδα, όπου στο σύνολό τους βρέθηκαν, ο μεν Λευτέρης στην 36η θέση και ο Γιάννης στην 46η ανάμεσα στα 230 αγοράκια!!!!! Αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες αγωνιστικές και μη, από όλη την διοργάνωση!!!!
Ας ετοιμάζονται οι υπόλοιποι μικροί αθλητές μας για τους επόμενους αγώνες, να συμμετάσχουν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες......
Ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist στην Π. Φωκαια, με τους προκριθέντες μας Κασσιανό Νικόλα, Φιαμπόλη Ιωάννη, Καρφίτσα Ευδοκία και Καιπάνου Αναστασία 24-28/06 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα laser 4,7 στο Αίγιο με τους μεγαλύτερους Κασσιανό Μιχάλη και Δευτεραίου Ιωάννα!!!!!
Πολλοί αγώνες, πολλές υποχρεώσεις για την ομάδα μας, όπου δίνει το παρόν σε όλες τις μεγάλες οργανώσεις, με την καθοδήγηση και ευθύνη της προπονήτριας μας Αρβανίτη Δήμητρας.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Λιάτο για την εν πλω μεταφορά μας άλλη μια φορά, την κα Χριστίνα Ρίζου για την φιλοξενία της αποστολής και βέβαια όλους όσους συντέλεσαν να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή......έπεται συνέχεια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου