Τετάρτη, Ιουνίου 7

Στο θρόνο του ο Κ.Α.Ο. έτοιμος για την φιέστα... Ούτε η Α.Ε.Κ. Κ. Παναγιάς μπόρεσε να τον σταματήσει


Με αέρα πρωταθλητή πέρασε από το «Αέθλειον» των Λεχαινών, σήμερα το μεσημέρι ο Κεφαλληνιακός 2013, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της κούπας, μετά την και μαθηματικά άνοδο του στην Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Η..
Η ομάδα του Γ. Αντωνάτου, αυτή την φορά νίκησε εύκολα την Α.Ε.Κ. Κάτω Παναγιάς με σκορ 45-61 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Γ1.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα της Κεφαλονιάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έδειξε ότι είναι καλύτερη της αντιπάλου της και παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ, δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ο Κουγιανός που πέτυχε 16 (2 τριποντα) πόντους
Έτσι οι «κυανέρυθροι» θέλουν ακόμη μια νίκη για να πανηγυρίσουν και τον τίτλο. Αν αυτό συμβεί την Κυριακή στις 13:30, με αντίπαλο τις Ιτιές Πατρών, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και μαθηματικά είναι η πρωταθλήτρια της κατηγορίας και είναι πολύ πιθανόν να γίνει και η απονομή στον παραπάνω αγώνα.
Όμως και σήμερα το βράδυ, αν οι Ιτιές νικήσουν τις Ελπίδες, τότε η παράσταση λαμβάνει τέλος πολύ νωρίς και η φιέστα θα ξεκινήσει πολύ πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Δεκάλεπτα: 8-17, 5-13, 20-15, 12-16
Διαιτητές:Ελ Ανυ - Λαμπίρης
Α.Ε.Κ.:(Αρχιμανδρίτης), Τσακουμάκος, Τζιμόπουλος, Περικλέους Δ. 16 (1), Περικλέους Α. 3 (1), Φιτσάλος, Κόλλιας 8, Ζαφείρης 15, Καριώρης, Αρχιμανδρίτης 3.
Κ.Α.Ο.:(Αντωνάτος), Κουγιανός 16 (2), Βανδώρος 2, Χατζηχρήστος, Κόμης 6 (2), Ρεμούντος 3 (1), Μουρελάτος 2, Κουνάδης 2, Βαγγελάτος 7, Κουμαριώτης 9, Μινέτος 10, Μπλέτσος 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου