Κυριακή, Ιουλίου 16

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου:Έτοιμος να το "σηκώσει" ο Α.Ο. Κεφαλληνία


Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με τρεις αγώνες, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άμμου 2017 στο γήπεδο SAO Beach soccer στην Κάτω Αχαγιά.
Ο Α.Ο. Κεφαλληνία με τη Νάπολη Πατρών θα συναντηθούν στις 13:30 στον μεγάλο τελικό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Σίγουρα η ομάδα μας είναι το μεγάλο φαβορί και μπορεί να ξαναπάρει τα σκήπτρα στο άθλημα.
Άλλωστε για παιχνίδι της 1ης φάσης, όπως είναι γνωστό επικράτησε της Πατρινής ομάδας με σκορ 9-5 δείχνοντας ότι είναι καλύτερη της αντιπάλου του.
    
Α.Ο. Κεφαλληνία - Άγιοι  5-1
Εύκολα, όπως άλλωστε αναμενόταν ο Α.Ο. Κεφαλληνία έκλεισε θέση για τον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος άμμου, αφού πριν από λίγο στην Κάτω Αχαγιά νίκησε τους Αγίους με σκορ 5-1!
Σε λίγο με αντίπαλο τη Νάπολη Πατρών μένει να δείξει την ανωτερότητα της και να σηκώσει την «κούπα» του πρωταθλητή 2017.
Σκόρερ
Α.Ο. Κεφαλληνία: Παπαευστρατίου 3, Φλέγγας, Καφαντάρης από 1.
Άγιοι: Τζίνας
Διαιτητές:1ος Θ. Θεοδωρόπουλος, 2ος Α. Καρράς και 3ος Β. Τζαφόλιας.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Κεφαλληνία:Θωμάς, Τριανταφυλλίδης, Γκριτζάλης, Παπαευστρατίου, Μπίρης, Ευγενίου, Βιδάλης, Φλέγγας, Μόνος, Καφαντάρης.
Άγιοι:Μπάρδης, Πάνου, Τζίνας, Βασιλόπουλος Ε., Βασιλόπουλος Π., Καρμής, Μαρινάκης, Δελαπόρτας, Αλεξόπουλος, Μαντούβαλος.
    
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Φίλιππος Αθηνών – Νάπολη Πατρών
Ημιτ. 3 – 4
2.
Α.Ο. Κεφαλληνία - Άγιοι
Ημιτ. 5 – 1
3.
Άττλας - Μάνη
5ος-6ος 3 – 2
Έτσι, στην τελική κατάταξη ο Άττλας κατέλαβε την 5η θέση και η Μάνη την 6η.
Ακολουθεί ο  αγώνας ηττημένος 8 - ηττημένος 9 για την 3η – 4η θεση.
Να αναφέρουμε επίσης ότι στο πλευρό της Κεφαλονίτικης ομάδας βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής, με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης και ιδρυτή της ομάδας κ. Βαγγέλη Μαζαράκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας, αλλά και των αγώνων είναι ο Κεφαλονίτης καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής Super League κ. Γεράσιμος Μαζαράκης, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος διαιτησίας ποδοσφαίρου άμμου στην Ε.Π.Ο..
    










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου