Τρίτη, Ιουλίου 25

Με χαμόγελα και αισιοδοξία η "πρώτη" του Παλληξουριακού σήμερα στον Άγιο Αντώνη


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, η πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παλληξουριακού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 και τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Στην κατηγορία που η Κεφαλονιά θα έχει εκπρόσωπο για πρώτη φορά με την καινούργια μορφή της (παλιά ως Δ’ Εθνική), και ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας.
Με την παρουσία είκοσι πέντε (25) και πλέον παικτών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής, στο Δημοτικό Ληξουρίου «Άγιος Αντώνης».
Από την διοίκηση παρόν ήταν ο Παναγιώτης Κονταρίνης, που υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή Σπύρο Παπαδάτο, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα μας και φέτος, με στόχο την υπέρβαση.
Στους ποδοσφαιριστές στην αρχή μοιράστηκε το αθλητικό υλικό και τους μίλησε ο Σπ. Παπαδάτος, ο οποίος, αφού τους καλωσόρισε, τους γνωστοποίησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Στη συνέχεια τους ευχήθηκε υγεία, συνεχή παρουσία, προσήλωση και δουλειά σε μια κατηγορία που αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολη και θα απαιτηθεί σκληρή δουλειά, με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Αργότερα, σειρά πήρε ο αγωνιστικός χώρος, στον οποίο πάτησαν για πρώτη φορά φέτος οι ποδοσφαιριστές το Παλληξουριακού, σε ένα «ελαφρύ» πρόγραμμα του κόουτς, κάτι που στη συνέχεια δύσκολα θα συμβεί και θέση θα πάρει πλέον, η σκληρή δουλειά και ο ιδρώτας αναμένεται να τρέξει ποτάμι!
Γενικά το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό και δεν έλειψαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία, ότι όλα θα πάνε καλά και ο Παλληξουριακός θα εκπροσωπήσει επάξια το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο.
Να ευχηθούμε σε όλους μια καλή χρονιά, κυρίως χωρίς τραυματισμούς.
Να αναφέρουμε ότι στον Άγιο Αντώνη παραβρέθηκε και ο ένθερμος φίλος της ομάδας Νίκος Πολλάτος.
Δηλώσεις
Π. Κονταρίνης (Μέλος διοίκησης): «Η ομάδα μας θα συμμετάσχει φέτος σε μια κατηγορία (Γ' Εθνική) το επίπεδο της οποίας είναι αρκετά υψηλό, αρκετά πιο υψηλό, τουλάχιστον, από αυτό που έχουμε συνηθίσει. 
Και η δυσκολία δεν είναι μόνο αγωνιστική, που η ένταση των αγώνων και η ποιότητα των ομάδων είναι ένα και δυο σκαλιά πάνω, αλλά η δυσκολία έγκειται και στη διάρκεια του πρωταθλήματος, στα πολλά ταξίδια, στα ψηλά λειτουργικά κόστη.
Έχουμε, ωστόσο, αποδεχθεί την πρόκληση και έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου μιας και ο χρόνος πιέζει για μπορέσουμε να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η ομάδα απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από Κεφαλονητάκια και αυτό αποτελεί μιαν ακόμα πρόκληση καθώς μαζί και με τον προπονητή πιστεύουμε και θέλουμε να αποδείξουμε ότι το ποδοσφαιρικό ταλέντο της Κεφαλονιάς υπάρχει και αξίζει προσοχής.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία σε όλους και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές, χωρίς τραυματισμούς».
Σπύρος Παπαδάτος (προπονητής)
«Σίγουρα είναι μια δύσκολη κατηγορία στην οποία θα επιδιώξουμε να ανταπεξέλθουμε αξιοπρεπώς και με μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά γεμάτα όνειρα και φιλοδοξίες τα οποία πλαισιώνουν και ορισμένοι έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και περιμένουμε το κόσμο του νησιού να αγκαλιάσει και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας».
Ηλίας Ζερβός (ποδοσφαιριστής):«Θα παλέψουμε για ότι καλύτερο, με σύνεση στη διαχείριση και αίσθημα ευθύνης για την ποδοσφαιρική εκπροσώπηση του νομού.
Θέλουμε και τον φίλαθλο κόσμο κοντά μας, να μας στηρίξει και ιδιαίτερα τα παιδιά. Είναι σημαντική η συμπαράσταση από όλους σας.
Να ευχηθώ, τέλος, καλή υγεία στους αθλητές και όλα θα πάνε καλά».
Γ. Σκαμαντζούρας (τερματοφύλακας):«Να ευχαριστήσω τον Παγκεφαλληνιακό και ιδιαίτερα τον coach κ. Θ. Βουκελάτο, όπως και τον Δημήτρη Μαράτο για την καλή σεζόν που είχαμε, με αποτέλεσμα να κάνω καλά παιχνίδια και  να μεταγραφώ στον Παλληξουριακό της Γ’ Εθνικής.
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και την πρώην, επίσης ομάδα μου Α.Ε. Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα τους κ.κ. Δ. Κουμαριώτη και Γ. Τόγια που με εμπιστεύθηκαν....
Τέλος είμαι πολύ χαρούμενος για το σκαλοπάτι της Γ’ εθνικής και θα είναι τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα του Παλληξουριακού.

Πιστεύω μέσα από σκληρή δουλειάυπομονή και υγεία πάνω από όλα να πετύχουμε του στόχους μας».
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea
Φώτο από την πρώτη των πρωταθλητών























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου