Σάββατο, Ιουλίου 15

Συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για τον Ποσειδώνα Ληξουρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Ποσειδώνας Ληξουρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στο Χαιδάρι:
-Χρυσό και αργυρό μετάλλιο στα 50  μ. επιφάνειας Παμπαίδων Β' από τον Δουλγεράκη Αναστάσιο και Βολτέρα Ιωάννη αντίστοιχα.
-Χάλκινο μετάλλιο στα 50 μ. Διπλά Πέδιλα Παμπαίδων Β' από τον Βολτέρα Ιωάννη.
-Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. επιφάνειας Προαγωνιστική Κορίτσια από την Πολυδώρου Αικατερίνη και Μύριλλου Χρυσάνθη αντίστοιχα ενώ η Τσίκλη Μαρία - Αρετή κατέλαβε την 14η θέση στο αγώνισμα.
-Στα 100 μ. Διπλά Πέδιλα Προαγωνιστική Αγόρια ο Ρόκκος Άγγελος, ο Πρεντάνος Παναγής και ο Πολύδωρος Ευάγγελος κατέλαβαν την 8η, την 9η και την 13η θέση αντίστοιχα.
Αποτέλεσμα εικόνας για τεχνικη κολύμβηση
-Ασημένιο και Χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. Διπλά Πέδιλα Προαγωνιστική Κορίτσια από την Ευαγγελάτου Ισμήνη και την Κατσαίτη Άννα-Λυδία αντίστοιχα ενώ η Πρεντάνου Αγγελική κατέλαβε την 10η θέση στο αγώνισμα.
-Ασημένιο μετάλλιο στα 100 μ. επιφάνειας Παίδων από τον Δουλγεράκη Ιωάννη.
-Στα 100 μ. επιφάνειας Κορασίδων η Κοντογιαννάτου Αναστασία-Σπυριδούλα και η Γεωργοπούλου Αθηνά κατέλαβαν την 7η και την 16η θέση αντίστοιχα.
-Στα 100 μ επιφάνειας Παμπαίδων Α' ο Ευαγγελάτος Φίλιππος κατέλαβε την 4η θέση.
-Ασημένιο και Χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. επιφάνειας Παμπαίδων Β' από τον Δουλγεράκη Αναστάσιο και τον Βολτέρα Ιωάννη αντίστοιχα.
Τις δύο πρώτες ημέρες των αγώνων ο Α.Ο. Ποσειδώνας Ληξουρίου έχει κερδίσει συνολικά 13 μετάλλια 4 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα.
Κ. Χ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου