Πέμπτη, Ιουλίου 6

Νέα πειστική εμφάνιση από τον Μάκη Βουκελάτο στην Κύπρο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ


Συνέχεια και συνέπεια με τις καλές εμφανίσεις, δείχνει στη συμμετοχή του στα παιχνίδια της ομάδας του, ο Μάκης Βουκελάτος.
Και αυτή την φορά ο προπονητής του, Μιχάλης Γρηγορίου του εμπιστεύθηκε και πάλι, θέση στην ομάδα για 30’ στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι «κυανέρυθροι» στην Κύπρο με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.
Ο Βουκελάτος ήταν και πάλι πολύ καλός και μάλιστα στάθηκε άτυχος στο 89’ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν θα επιχειρήσει ένα εντυπωσιακό σουτ, που όμως θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο δοκάρι των Κυπρίων.
Το γκολ που έκρινε τη φιλική αυτή αναμέτρηση, σημείωσε στο 10’ λεπτό Βραζιλιάνος επιθετικός των Κυπρίων Ίγκορ Ντε Καμάργκο.
Οι συνθέσεις
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ (80' Χριστοφόρου), Μερκής, Αρτυματάς, Λάγο, Βάντερ (71' Εμπεσίλιο), Μοράις (71' Φαρίας), Βινίσιους, Ορ, Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο (71' Ποτέ).
Πανιώνιος: Κόντικ (66' Μπαντής), Τασούλης (66' Σαραμαντάς), Μπανανά (66' Σταυρόπουλος), Οικονόμου (66' Πατσατζόγλου), Κόρμπος (66' Μαϊσουράντζε), Λάμπρου (66' Βουκελάτος), Γεσίλ (66' Ντουρμισάι), Μασούρας (66' Γλυνός), Παπαγεωργίου, Ταποκό (66' Πινιώτης), Σαββίδης (66' Οικονομίδης).
Φαίνεται λοιπόν ο νεαρός Κεφαλονίτης ποδοσφαιριστής να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και μάλιστα πολύ νωρίς.
Το μόνο που μένει είναι να δουλέψει σκληρά στη συνέχεια και ο χρόνος φαίνεται ότι θα τον δικαιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου