Παρασκευή, Αυγούστου 23

Αύριο Σάββατο 24/8 στην πλατεία Αργοστολίου η μεγάλη γιορτή των μικρών με το τουρνουά της UEFA Grassroots

Αύριο Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00’ σε ειδικό γήπεδο με χλοοτάπητα που θα τοποθετηθεί στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από τους συμμετέχοντες, θα διεξαχθεί το τουρνουά Grassroots.
Ένα πρόγραμμα της UEFΑ που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια με σκοπό την διάδοση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου ειδικά στις μικρές ηλικίες για αγόρια και κορίτσια.
Στις διοργανώσεις αυτές (διασκεδαστικά τουρνουά) τα παιχνίδια που διεξάγονται έχουν διασκεδαστικό χαρακτήρα και απώτερο σκοπό την γνωριμία και εξοικείωση των μικρών και των γονέων τους με το ποδόσφαιρο, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.
Σε κάθε ομάδα μπορούν να μετέχουν αγόρια και κορίτσια (για τις ηλικίες από 4-11 ετών) σε αγώνες 3Χ3, 4Χ4, 5Χ5, χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και χωρίς καμία έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Καλό θα είναι οι ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι να είναι παραπλήσιες.
Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο τουρνουά διεξάγεται για πρώτη φορά στο νησί μας σε εξωτερικό χώρο, αφού τις προηγούμενες το φιλοξενούσε το Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και δίπλωμα συμμετοχής της UEFA.
Καλό θα είναι να παραβρεθούμε όλοι σε αυτή τη σπουδαία γιορτή του ποδοσφαίρου που είναι μάλιστα αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου