Σάββατο, Αυγούστου 10

Εντυπωσιάζουν τα νέα αποδυτήρια του Παλληξουριακού


Άλματα προόδου μας παρουσιάζει κάθε χρόνο, και μας εκπλήσσουν θετικά, εκτός του αγωνιστικού και στον οργανωτικό τομέα, ο ιστορικός Παλληξουριακός.
Φέτος, ήταν στόχος η ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο Δημοτικό του Αγίου Αντωνίου, ώστε να γίνουν ανθρώπινα, φιλόξενα και να χαρίζουν την καλή ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του, κάτι που  επετεύχθη, μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καλύπτοντας τις ανάγκες της ομάδας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που σου κάνει ευχαρίστηση να παραμένεις σε αυτό!
Σίγουρα πολλές ομάδες πολύ μεγαλύτερων κατηγοριών θα τα ζήλευαν!
Και όταν όλα αυτά συμβαίνουν αποκλειστικά εθελοντικά, είναι αδύνατον να μην καμαρώσεις την ποδοσφαιρική υγεία που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής.
Άλλωστε στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι τυχαίο.... ότι δίνεις εισπράττεις. Και στο Ληξούρι χαίρονται για τη πρόοδο του Σωματείου τους.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!
Δείτε παρακάτω τι έγραψαν στην επίσημη σελίδα τους στο f/b:
«Οι ετοιμασίες στα αποδυτήρια έλαβαν τέλος και απομένει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ληξουρίου, κ. Κατσιβέλη Γιώργο, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση μας και μας επέτρεψε τη διαμόρφωση της εσωτερικής επίπλωσης των αποδυτηρίων της ομάδας. Αυτή πραγματοποιήθηκε στο μέτρο που όριζε το ταμείο του Σωματείου. Ελπίζουμε, ωστόσο, να φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του.

Υπό την πίεση χρόνου και υποχρεώσεων αθλητές και μέλη της ομάδας βοήθησαν όπως και όσο μπορούσαν. 
Ωστόσο, αξίζουν ξεχωριστή αναφορά ο φροντιστής του γηπέδου, Σπυράτος Βαγγέλης και, κυρίως, ο Αδηλίνης Χρήστος του οποίου η εργασία ήταν καθοριστική.
Ας καλωσορίσουμε, λοιπόν, τη νέα... μεταγραφή κι ας της ευχηθούμε τύχη και μακροημέρευση».
Τέλος να θυμίσουμε ότι ο Παλληξουριακός ξεκινάει αύριο Κυριακή 11/8 την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ μεθαύριο Δευτέρα 12/8 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου