Κυριακή, Αυγούστου 25

Γέμισαν την πλατεία.. Έπαιξαν ποδόσφαιρο και το χάρηκαν τα πιτσιρίκια μας! (Φωτορεπορτάζ)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου το τουρνουά Grassroots.
Ένα πρόγραμμα της UEFA που απευθύνεται σε μικρά παιδιά (4-11 ετών) με σκοπό να τα μυήσει στο άθλημα.
Η πλατεία Παναγή Βαλλιάνου ειδικά διαμορφωμένη και με την παρουσία φίλων του ποδοσφαίρου, αλλά και των γονιών των παιδιών που συμμετείχαν, για περίπου ένα δίωρο γέμισε από χαμόγελα και παιδικές φωνές με τα πιτσιρίκια να δείχνουν να χαίρονται ιδιαίτερα.
Συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια (ηλικίας 4-11 ετών, όπως προαναφέραμε) σε αγώνες 3Χ3, 4Χ4, 5Χ5, χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και φυσικά χωρίς να δίνεται καμία έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αφού εδώ δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι!
Παρακολουθήσαμε πολύ ωραίο θέαμα με ασκήσεις δεξιοτεχνίας και παιχνίδια 3Χ3, 4Χ4, 5Χ5 και σίγουρα διακρίναμε αρκετό ταλέντο από τα περίπου 150 πιτσιρίκια-κες, τα μελλοντικά αστέρια του τοπικού ποδοσφαίρου.
Την όλη οργάνωση επιμελήθηκαν οι προπονητές Δημ. Ζησιμάτος, ο Ενωσιακός Διον. Λιονάτος και ο Ακ. Τσιμάρας.
Παρόν και ο υπεύθυνος του προγράμματος για την Ελλάδα, εκπρόσωπος από την Ε.Π.Ο. κ. Χρ. Σίσκος.
Έναν σύντομο χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής, αλλά και ο κ. Χρ. Σίσκος, που μίλησαν για το πρόγραμμα και συγχρόνως ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση.
Τέλος την παρουσία της διοργάνωσης έκανε ο Κ.Φ.Α. κ. Νικ. Μεταξάς με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
Παραβρέθηκαν επίσης στην πλατεία τα μέλη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.: Α. Ψαρράς, Ε. Αβάζαρος, Α. Τουλάτου και Γ. Καραντινός, κοντά τους και η γραμματέας της Ένωσης κ. Χ. Κοσμάτου.
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστές, ο μεγαλύτερος Κεφαλονίτης ποδοσφαιριστής Μίμης Μπενετάτος, ο οποίος πολύ συγκινημένος, για αυτή την έκπληξη, παρέλαβε από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμή, μια φανέλα της μικτής μας ομάδας, πρωταθλήτριας Ιονίων νήσων το 2017.
Στο τέλος της όμορφης αυτής βραδιάς δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, αναμνηστικά μπλουζάκια και δίπλωμα συμμετοχής της UEFA.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, μερική ή ολική, χωρίς την άδεια του Sportsthea
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την διοργάνωση





















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου