Παρασκευή, Αυγούστου 9

Δ.Τ. Π.Σ. Αγκώνα - Ευχαριστήρια 6ου δρόμου Θηναίας γης


Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ολοκληρώθηκε ο 6ος Αγώνας Δρόμου της Θηναίας, σε έναν εξαιρετικά όμορφο χώρο, με έκδηλο το στοιχείο της παράδοσης και ζωντανό τοπικό χρώμα. Οι συμμετοχές τόσο των αθλητών όσο και του κοινού υπερέβησαν κάθε προσδοκία και δεν περιορίστηκαν στους κατοίκους της περιοχής αλλά ενισχύθηκαν και από αρκετούς επισκέπτες της νήσου μας.
Οι  δρομείς όλων των κατηγοριών που έλαβαν  μέρος στην διοργάνωση ξεπέρασαν, μαζί με τα παιδιά τους 250 και απεκόμισαν τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο για τα αγωνιστικά δρώμενα όσο και για το σύνολο της οργανωτικής πρωτοβουλίας και τις επιπλέον παροχές του αγώνα μεταξύ των οποίων τα εκλεκτά σπιτικά φαγητά και γλυκά που είχαν την καλοσύνη να προσφέρουν οι γυναίκες του Αγκώνα. Ιδιαίτερο θέαμα προσέφερε η επίδειξη του παραδοσιακού αθλήματος της διελκυστίνδας στην οποία έδωσαν το παρόν διαγωνιζόμενοι όλων των ηλικιών, των οποίων η προσπάθεια επιβραβεύθηκε από τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα όσων το παρακολούθησαν. Εκ μέρους του  Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκώνα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του πρώτου αγωνιστικού μας εγχειρήματος και απέδειξαν ότι με θέληση, ομοψυχία και διάθεση για προσφορά μπορούμε από κοινού να επιτύχουμε πολλά, καθώς και τη Περιφέρεια και ειδικά ο Αντιπεριφερειάρχης κος Δρακουλογκωνας, που εξ' αρχής αντιμετώπισαν θετικά την ιδέα μας και συνέδραμαν σε ότι τους ζητήθηκε. Τον Πολιτιστικό Συλλογο Καρδακάτων και τον πολυαγαπημένο Σωτήρη και «τα άλλα παιδιά» για όλη την συμβολή στήριξη και συνεργασία του.
Επίσης την ΤΚ Θηναίας και τον κ. Παναγη Κωσταντάτο για την παρουσία του. 
Επίσης ευχαριστούμε τους αθλητές που προσήλθαν στηρίζοντας με την παρουσία τους την προσπάθειά μας, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν οικονομικά, για την κάλυψη των απαιτούμενων δαπανών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ευελπιστούμε ότι έθεσε τις βάσεις για ένα μέλλον ευοίωνο, με περισσότερες ευκαιρίες για τα παιδιά μας, υγιή και ελπιδοφόρα εξέλιξη για τον τόπο μας. Αναλυτικά ευχαριστούμε τους:
·        Ρεγγίνα Κουλουμπή, Ηλία Τουμασάτο για την γραμματειακή υποστήριξη
·        Κρυσταλέννια Λιονάτου, Χρύσα Δαναλάτου για τα μετάλλια
·    Παρίση, Φώτη Κουλουμπή του Ανδρέα και Μάκη Κουλουμπή του Παναγη, καθώς και κ. Παναγη Κουλουμπή για τους σταθμούς, τις μεταφορές, τους καθαρισμούς κτλ
·    Τον Νικηφόρο και τον Μάκη Κουλουμπή για την οργανωτική επιμέλεια και την συμμετοχή τους σε όλες τις διαδικασίες
·       Το κ. Γεράσιμο Κουλουμπή του Ανδρέα για την διάθεση του ψυγείου
·  Το εστιατόριο Vista Mare για την απονομή του βραβείου για την  πολυπληθέστερη συμμετοχή.
·        Την κα Ελένη Απέργη για την φιλοξενία του χρονομέτρη μας, στο όμορφο ξενοδοχείο της στα Ζόλα
·        Τον χρονομέτρη μας με όλη την τρελά του και την γλυκύτατη σύζυγο του
·        Την κ. Σπανουδακη την γιατρό του αγώνα.
·        Την κ.Ποταμιάνου Βασιλική για τα φοβερά και τρομερά καρτελάκια μας
Τον Παρίση Κουλουμπή για την βοήθεια και την συνεργασία του στους παιδικούς αγώνες, τον Μεταξά Διονύση, για την καθοδήγηση, την διαιτησία και ουσιαστική συμβολή του στο σύνολο της διεξαγωγής του αθλήματος της διελκυστίνδας την Φωκά Αικατερίνη για την άρτια παρουσίαση της εκδήλωσης σε οτιδήποτε της ζητήθηκε αναφορικά με την διοργάνωση .Τους κατοίκους από το Νύφι και τα Καρδακάτα για την υποστήριξη των σταθμών τροφοδοσίας νερού    τον κ.        Νικόλαο Κακαρούμπα για την προσφορά του εξοπλισμού (τραπέζια –ομπρέλες κτλ), στον χώρο της εκκλησίας           Την  Τοπική κοινότητα Νυφίου και τον πρόεδρο κο Βανδώρο, την   Αθηνά Καρούση, την εξαιρετική μας γραφίστριά που έδωσε ξεχωριστό τόνο στην διοργάνωση με την έμπνευση και την σχεδιαστική της παρέμβαση στις αφίσες.
Το  Ιερατικό συμβούλιο και τον πατέρα Γεράσιμο Χαραλαμπάτο για την  διάθεση επιμέλεια του χώρου της εκκλησίας.
Τις εξαιρετικές κυρίες και εκπληκτικές μαγείρισσες για την συνεισφορά τους, στην ετοιμασία των φαγητών και στο σερβίρισμα των επισκεπτών.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήτοι :         www.sportsthea.blogspot.gr www.kefalonitis.com www.inkefalonia.gr www.e-kefalonia.net,           www.kefaloniamas.gr  για την παρουσία τους δια των εκπροσώπων τους στην εκδήλωση, τον κ. Νίκο Κορσιανο, την κα Γιαννουλα Κουλουμπή, την κα Λιάνα Ανωμερίτη, τον κ. Σπύρο Σακαλή, την κα Φωκά Αικατερίνη  κι όλα τα ΜΜΕ για την δημοσίευση των αναρτήσεων μας.
Τους χορηγούς μας που χωρίς την οικονομική βοήθειά και τις προμήθειές τους δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε την διοργάνωση. Ζητούμε συγνώμη αν παραλείψαμε κάποιον να αναφέρουμε αλλά και για τις τυχόν ελλείψεις του αγώνα. Υποσχόμαστε να επανέλθουμε του χρόνου, εδώ στην Θηνιά, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές και αρτιότερη διοργάνωση.
ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΚΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου