Δευτέρα, Αυγούστου 12

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Παλληξουριακός.... Σήμερα τελέσθηκε και ο Αγιασμός (φωτορεπορτάζ)

Χθες Κυριακή 11/8, ο Παλληξουριακός ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει της νέας περιόδου και σήμερα Δευτέρα 12/8 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο του Αγίου Αντωνίου ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας.
Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές  στην ομάδα, ξεκίνησαν με όνειρα, χαμόγελα και φιλοδοξίες, προκειμένου να κερδίσουν αυτό που πέρυσι δεν τους έδωσε η τύχη και τους στέρησαν οι Πρόννοι, στην τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, το νταμπλ!
Φυσικά, εκτός από τα νέα πρόσωπα, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον νέο προπονητή της ομάδας, τον Ηλία Ζερβό.
Ένα παιδί «σημαία» του ιστορικού Παλληξουριακού, που στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ομάδα με πολύ μέλλον και διακρίσεις, συνεχίζοντας το άκρως επιτυχημένο έργο του Σπ. Παπαδάτου.
Ένα από τα καλύτερα παιδιά του τοπικού ποδοσφαίρου, που σίγουρα αναλαμβάνει ένα αρκετά δύσκολο έργο, όμως είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει, μιας και το ήθος και τις γνώσεις που απαιτούνται τις έχει, απλά θα χρειαστεί και την απαραίτητη για το ποδόσφαιρο τύχη.
Τον Αγιασμό τέλεσε ένας σπουδαίος Ληξουριώτης κληρικός, με αγάπη στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στα παιδιά, ο πατέρας Νικόλαος Σωτήρας, παρουσία του προέδρου, του Δ.Σ. της ομάδας και των ποδοσφαιριστών της.
Μετά τον Αγιασμό και τις καθιερωμένες ευχές για μια καλή χρονιά με επιτυχίες και κυρίως χωρίς τραυματισμούς, ο Ηλίας Ζερβός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και ξεκίνησε με το "καλημέρα", επίσημα την σκληρή «δουλειά», αφού ο χρόνος είναι σύντομος, όσο και πολύτιμος, ενόψει της συμμετοχής στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ιδρώτας αναμένεται να τρέξει ποτάμι από το πρόσωπο τους.

Υπήρχαν, όπως είναι φυσικό αυτή την δύσκολη περίοδο, κάποιες απουσίες απόλυτα όμως δικαιολογημένες.
Να θυμίσουμε εδώ ότι, ο αγώνας κυπέλλου Ελλάδος με τον Ξενοφώντα Κρεστένων, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 25/8 στον Άγιο Αντώνη και σίγουρα, ο Ηλίας Ζερβός επιθυμεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ληξουριώτικης ομάδας να είναι επιτυχημένο!
Να ευχηθούμε στους «ερυθρόλευκους» να έχουν μια καλή χρονιά, κυρίως χωρίς τραυματισμούς, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα κυπέλλου!
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό και τη σημερινή προπόνηση































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου