Δευτέρα, Αυγούστου 12

GPS JUNIORS Valencia - Έλα στην λιλιπούτεια παρέα μας !!!


GPS JUNIORS - Έλα στην λιλιπούτεια παρέα μας !!!
Εξειδικευμένο πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας.
Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από τη διερεύνηση, το παιχνίδι και τη συζήτηση και συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία δόμησης των εμπειριών και της ζωής τους.

Το παιχνίδι αποτελεί διαδικασία μάθησης και ανάπτυξης, πλαίσιο και τρόπο οργάνωσης της μάθησης αλλά και δικαίωμα των παιδιών. Είναι μια κοινωνική πρακτική η οποία έχει νόημα για τα παιδιά και αποτελεί τρόπο εκδήλωσης και ενδυνάμωσης των συναισθημάτων, των αναγκών, των κινήτρων, των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους.
Το GPS Junior είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου ειδικά σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στους εκπαιδευτικούς - αθλητικούς στόχους και τις ικανότητες των παιδιών 4-6 ετών.
Το παιδί με την βοήθεια παιδαγωγού – προπονητή, αρχίζει να μαθαίνει την έννοια της ομαδικότητας στο γήπεδο που έχει την δυνατότητα να είναι ο εαυτός του και να αφεθεί ελεύθερο, που δεν πειράζει να ιδρώσει και να παίξει ελεύθερα.. Γιατί αυτό θέλουμε… να κοινωνικοποιηθεί – να αθληθεί και να μάθει!
Το παιδί: άνθρωπος με παρελθόν, παρόν και μέλλον !!!
Το τμήμα θα λειτουργήσει το τηλ επικοινωνίας 6944334690,και ότι το τμήμα θα το λειτουργήσει ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γιάννης Μινέτος.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6944334690 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου