Πέμπτη, Απριλίου 30

Ανακοινώσεις για τον αθλητισμό σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Λ. Αυγενάκη

Λευτέρης Αυγενάκης: Τα τέσσερα στοιχήματα του νέου υφυπουργού ...

Σήμερα Παρασκευή 30/4 στις 18:00 ανακοινώνει τα μέτρα που θα ισχύουν για τον αθλητισμό ο υφυπουργός αθλητισμού και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αίτημα για να ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζεται θετικά.
Ώρα μηδέν για τον ελληνικό αθλητισμό. Στις 18:00 ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα ανακοινώσει τα μέτρα που θα ισχύουν από εδώ και πέρα, σε μια προσπάθεια για ομαλή μετάβαση στην κανονικότητα εν μέσω του κορονοϊού.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως έκαναν και άλλοι υπουργοί και υφυπουργοί τις προηγούμενες ημέρες στον δικό τους τομέα, θα αναφερθεί στα διαφορετικά στάδια, προκειμένου να μπορέσει ο αθλητισμός να επανεκκινήσει.
Πολύ σημαντικές θα είναι οι αναφορές που θα κάνει στα υγειονομικά μέτρα που θα αφορούν τους elite αθλητές, τους προπονητές και όχι μόνο, καθώς είναι οι πρώτοι που θα ξεκινήσουν προπονήσεις σε ανοικτά στάδια, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν και οι τοποθετήσεις του για το ποδόσφαιρο, μετά και το αίτημα της Super League για ατομικές προπονήσεις και κατόπιν ομαδικές, ώστε να έρθει η στιγμή που το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά.
Οι πληροφορίες του «Sport24» αναφέρουν ότι για το κομμάτι των ατομικών προπονήσεων -σε πρώτη φάση- η υγειονομική επιτροπή είναι θετική, ώστε σχετικά γρήγορα να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές ανά μικρά γκρουπ να ξεκινήσουν πρόγραμμα με τους γυμναστές της ομάδας τους.
Πρώτα θα ισχύσει αυτό το μέτρο και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις. Πάντως, οι γιατροί βλέπουν θετικά το αίτημα της Λίγκας και αυτό έχει τη σημασία του.
Είναι δεδομένο ότι στη διοργανώτρια αρχή περιμένουν με αγωνία τις εξαγγελίες του υφυπουργού, ώστε να μπορέσει να γίνει ένας προγραμματισμός και να βγουν ημερομηνίες για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.
Φυσικά, ο κ. Αυγενάκης θα κάνει και άλλες εξαγγελίες που αφορούν και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο οποίος “ασφυκτιά” από την παρατεταμένη διακοπή και περιμένει να δει τι θα ειπωθεί, ώστε στη συνέχεια να παρθούν αποφάσεις από τις αρμόδιες Ομοσπονδίες.
https://www.mikriliga.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου