Πέμπτη, Απριλίου 16

Ευχές από την μακρινή Αυστραλία σε όλους του Κεφαλονίτες και Θιακούς

Σίδνεϊ: Σενάριο τρόμου -Εξαντλείται το νερό -Σε ένα χρόνο δεν θα ...
Από την μακρινή Αυστραλία, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με την οικογένεια του, ένα δικό μας παιδί, πραγματικό διαμάντι, ο Γιώργος Λουκέρης μας στέλνει τις ευχές του για το Πάσχα.
Ο Γιώργος, που συνεχίζει και εκεί απόλυτα επιτυχημένα, την ενασχόληση του με τη διαιτησία, σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού έχει αφήσει για παρακαταθήκη μια σπουδαία σταδιοδρομία, τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και διαιτητής, όντας από τους κορυφαίους που ανέδειξε το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο και η τοπική διαιτησία, πραγματικό στολίδι, τόσο για το ήθος, όσο και την προσφορά του.
Ας δούμε τι μας εύχεται ο Γ. Λουκέρης:
«Εύχομαι καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους φίλους μου και συγγενείς στην Κεφαλονιά και κάθε ευτυχία στις οικογένειες τους.
Τέλος ελπίζω και εύχομαι να ξεπεράσει σύντομα η ανθρωπότητα αυτή την δοκιμασία και να συνεχίσουμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον».
Σ.Σ.:Γιώργο, εκ μέρους όλων των Κεφαλονιτών και Θιακών  σε ευχαριστούμε ευχόμενοι, υγεία σε σένα και την οικογένεια σου και επιτυχίες σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου