Πέμπτη, Απριλίου 30

Ο 1ος σκόρερ της Α' κατηγορίας Γ. Βουκελάτος κάνει τον απολογισμό του.... Τέλος σε άλλη μία σεζόν με όνειρα


Τέλος άλλη μία σεζόν. Μια σεζόν με όνειρα. Μία σεζόν που κατά τη γνώμη μου στην ιστορία της ομάδος είχαμε το καλύτερο υλικό από κάθε άλλη χρονιά.
Μία σεζόν που ήμασταν μέσα σου στόχους κοντά σε όλα και δύο μέρες πριν σταματήσουν όλα ήμασταν πρώτοι.
Μία σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μία σεζόν που όλοι οι κόποι μιας χρονιάς ο ιδρώτας ο πόνος οι τραυματισμοί τα κρύα η βροχή τερμάτισαν χωρίς τέλος... Όχι πως θα άλλαζε κάτι αν ήμασταν πρώτοι γιατί το ωραίο στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο ερασιτεχνικό είναι πως υπάρχει ακόμα ρομαντισμός γιατί αγαπάμε όλοι αυτό που κάνουμε.. και το ωραίο είναι να τελειώνουν τα πάντα με στο γήπεδο.

Κάτι που δεν μπορούσε να γίνει μετά από όλο αυτό το κακό που έχει βρει τον πλανήτη.
Ευχαριστώ αυτούς τους τύπους συμπαίκτες που ήμουν μαζί τους για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε φέτος.
Είναι καταπληκτικά παιδιά όλοι τους ένας κι ένας τους αγαπώ όλους για ποιον να πω και ποιον να ξεχάσω, τον Χρηστάρα που δε λέει να σταματήσει ποτέ.. τον Τσάο που με δεμένα χέρια μπορεί να παίξει όλα τα παιχνίδια, τον Γιούλ που για την ομάδα έφερνε το μικρό μέσα στα κρύα, τον Δρόσο που δίνει και την ψυχή του κάθε φορά τον Μπίτση που ακόμα δεν έμαθε να πασάρει αλλά δεν το περνάει κανείς αν δεν ματώσει, τον Νέστερ που κάνει τάκλιν ακόμα και όταν είμαστε στην επίθεση, τον Άγγελο που παίζει με τέχνη όπως κουρεύει, τον Κωστάκη που έχει πάρει τη γραμμή και πρέπει να βάλουμε βελάκια για να στρίβει όταν το κάνει όμως κάτι καλό γίνετε, τον Διονύση που έχει τελειώσει το παιχνίδι και ακόμα τρέχει, τον Μίμη που κάνουμε προπόνηση και ακόμα έρχεται με το πατίνι, τον Πεφάνη τον Κριστιάνο από Αιγάλεω, τον Αρμάντο που όταν πάρει μπροστά σταματάει στα καγκελα, τον Αλεκάρα που ήρθε με φόρα και σκοράρει ακόμα, τον Νικόλα που κάθε φορά που σηκωνόταν μέσα στην περιοχή είχαμε φύγει στη σέντρα ή τον Θαναση που αν μας δέσεις τα μάτια θα βρισκόμαστε ακόμα κι αν παίζουμε βράδυ και χωρίς φώτα..
Ακόμα και τους μικρούς που ήταν όλοι σαν μεγάλοι.
Ήταν κάθε στιγμή ξεχωριστή μαζί τους.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο "δάσκαλο", κόουτς Τόγια που φέτος μας έκανε να δούμε το άθλημα ξεχωριστά και να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι, να ανυπομονούμε να πάμε στο γήπεδο για προπόνηση και να είμαστε ώρες μαζί σε συζητήσεις εντός και εκτός γραμμών..
Καλή δύναμη σε όλους με ΥΓΕΙΑ που είναι το σημαντικότερο..
Γιάννης Βουκελάτος
Α.Ο.Δ. 2019-2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου