Δευτέρα, Απριλίου 20

Τον Μάη η επάνοδος των ποδοσφαιριστών της Super League στις προπονήσεις.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1 - Oficrete.gr ...

Την αισιοδοξία του, ότι εκτός απροόπτου, μέσα στον Μάη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων της Super League, εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε δηλώσεις του στο «Mega».
Όπως ανέφερε, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων θα μπορούν να ξεκινήσουν να προπονούνται προκειμένου στη συνέχεια να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ας δούμε αναλυτικά τα τι είπε στο "Mega" ο υφυπουργός:
Επίσημο: Τα... κλειδιά του Αθλητισμού στον Λευτέρη Αυγενάκη - Τα ...«Καταρχήν θα περιμένουμε τις συμβουλές των ειδικών και με βάση τις οδηγίες τους θα ξεκινήσουμε σταδιακά όπως θα γίνει και με όλη την κοινωνία και την αγορά, το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων έτσι ώστε να μπορέσουν αρχικά οι κορυφαίοι αθλητές μας που έχουν διακριθεί ή περιμένουν να διακριθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μπουν σιγά σιγά στους χώρους προπόνησης.
Για το σκοπό αυτό την Πέμπτη θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των αθλητικών ομοσπονδιών που είναι μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε συνεργασία με τον κ. Καπράλο. Η μετάβαση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική τόσο για τους επαγγελματίες όσο και τους ερασιτέχνες αθλητές.
Όσον αφορά τις οδηγίες από την UEFA που έχουν δοθεί, τόνισε: «Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να αρνηθούμε, άλλωστε θα περάσουμε και μια διάταξη τις επόμενες ημέρες με την οποία θα μπορεί καθαρά και νόμιμα, να αποφασίσει κάθε ομοσπονδία σε συνεργασία με τη Λίγκα και με το σύνδεσμο επαγγελματιών παικτών της αν θα συνεχίσουν ή θα σταματήσουν το πρωτάθλημά τους.
Οι προπονήσεις ποδοσφαίρου εκτιμούμε ότι θα αρχίσουν εντός του Μαΐου. Είμαστε σε καλύτερη μοίρα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη, δεν θα τα χαλάσουμε στο τέλος. Το σίγουρο είναι ότι διοργανώσεις με φιλάθλους θα αργήσουμε να δούμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου