Πέμπτη, Νοεμβρίου 5

Ποσειδώνας Ληξουρίου:Πετυχημένη η 1η ημερίδα τεχνικής κολύμβησης - Ευχαριστίες

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020-2021 ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΛΟΓΩ ΙΑΝΟΥ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΘΕΛΗΣΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Κ. ΜΙΧΑΛΑΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟ & ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ & ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ Κ. ΤΣΙΛΙΜΙΔΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΦΘΟΡΕΣ & ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ –ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΚΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου