Τετάρτη, Νοεμβρίου 25

Επιστροφή του παραβόλου της συμμετοχής των ομάδων σε όλα τα πρωταθλήματα της

Μια πολύ γενναία απόφαση πήρε η Ε.Π.Σ. Καβάλας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της εικόνας που διαμορφώνεται στα ερασιτεχνικά σωματεία από την επέλαση του δεύτερου κύματος του Κορωνοϊού.

Το Δ.Σ. αποφάσισε η τοπική Ε.Π.Σ. να προβεί στην επιστροφή παραβόλου συμμετοχής, στα Σωματεία και σε όλα τα πρωταθλήματα της!

Μια σημαντική κίνηση που δείχνει τον δρόμο σε όλες τις Ενώσεις της χώρας αλλά και στη δική μας Ε.Π.Σ.!

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με απόφαση του κατά τη συνεδρίαση της 5/11/2020 και έχοντας πλήρη συναίσθηση της εικόνας που διαμορφώνεται στα ερασιτεχνικά σωματεία από την επέλαση του δεύτερου κύματος του Κορωνοϊού, θα προβεί στην επιστροφή του παραβόλου (ήδη μειωμένου σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές) της συμμετοχής των ομάδων σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2020-2021. 

Παράλληλα, όσες ομάδες υποδομής και ακαδημίες εξέδωσαν προσωρινά δελτία για τους ποδοσφαιριστές τους, θα λάβουν την επιστροφή του παραβόλου αυτών των δελτίων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις από την αναστολή αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλη την επικράτεια και τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε όλοι, ώστε να αποφευχθεί μία εκτράχυνση της κατάστασης των συνεπειών της COVID-19, η ΕΠΣ Καβάλας στέκεται στο πλευρό των παραγόντων και των ομάδων, δίνοντας τους μία μικρή οικονομική ανάσα σε αυτήν την δύσκολη και πρωτόγνωρη σεζόν που διανύουμε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου