Σάββατο, Νοεμβρίου 7

Μ ε μια όμορφη κλειστή γιορτή επιβράβευσε τις αθλήτριες του ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων


Όπως είναι γνωστό, όλοι οι προγραμματισμένοι εθνικοί αγώνες ακυρώθηκαν λόγω των συνθηκών που επικρατούν με τον Covid-19.

Ο ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΣΗΩΝ θέλοντας να επιβραβεύσει τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνου για την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά τους όλο αυτό το διάστημα αποφάσισε να διοργανώσει μια κλειστή γιορτή στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου.

Έτσι χθες το απόγευμα, αφού τα κορίτσια παρουσίασαν τα προγράμματά τους, δέχθηκαν δώρα από τις προπονήτριές τους Μποζένα Μπαρτκόβσκα και Χριστιάνα Μπασιαρδή. 

Η Γεν. Γραμματέας του συλλόγου, Ελένη Δαρδαμάνη επιβράβευσε τις αθλήτριες για τη δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα και τις ζήτησε να μην το βάλουν κάτω.

Μπράβο στις αθλήτριες Μαριλένα Τριάντου, Χριστίνα Κατσαμπίρη, Αγγελική Ποδηματά, Θεοφανία Τάψα, Αποστολία Αντωνάτου και Κατερίνα Λιναρδάτου για τη συνέπεια, την πειθαρχία, τη θέληση και την προσπάθειά τους!

Από τον Ιούνιο έκαναν πολύωρες προπονήσεις προκειμένου να καλύψουν τα κενά της περσινής αθλητικής χρονιάς και να είναι έτοιμες για τους αγώνες τους. Αγώνες τελικά δεν έγιναν όμως τα κορίτσια βρίσκονται στο υψηλότερο βάθρο!

Στην καρδιά των προπονητριών τους και των γονιών τους!

Αυτός είναι ο πρωταθλητισμός. Μαθαίνεις να αγωνίζεσαι, να πατάς στα πόδια σου, να μην το βάζεις κάτω και να παλεύεις για αυτό που αγαπάς!

Κορίτσια, συνεχίστε να ονειρεύεστε!!!

Εμείς πάντα θα σας στηρίζουμε!

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου