Κυριακή, Νοεμβρίου 1

1η και καλύτερη στον όμιλο η Εικοσιμία 7-1 τον Α.Ο. Ερύσου


Πέρασε και από το «Στ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων η Εικοσιμία, αφού σήμερα το  απόγευμα για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου θα πάρει την 4η νίκη της στη σειρά, απέναντι στο γηπεδούχο Α.Ο. Ερύσσου, εύκολα με σκορ 7-1 και θα πετύχει το 4Χ4.

Μετά λοιπόν από αυτό το 4Χ4, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, θα πετύχει και μαθηματικά την πρόκριση της στους «8» της διοργάνωσης, αλλά και την τιμητική πρωτιά στον όμιλο!

Στις Βασιλικάδες είχαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους πιο έμπειρους και ποιοτικούς να παίρνουν σχετικά μια εύκολη, όσο και δίκαιη νίκη.

Οι γηπεδούχοι που δουλεύουν για το μέλλον και την παρθενική τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, προσπάθησαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, χωρίς τελικά να το καταφέρουν. 

Αποτέλεσμα να χάσουν πολλές, αν όχι όλες από τις πιθανότητες πρόκρισης που είχαν, μετά το χθεσινό «Χ» των Φαρακλάτων, ανάμεσα σε Εύγερο - Οδυσσέα, μένοντας αρκετά πίσω βαθμολογικά!

Τα γκολ του αγώνα

Οι πρωτοπόροι του ομίλου, μόλις στο 6’ θα πάρουν το προβάδισμα για το 0-1.

Ο Καραγιάννης θα «σπάσει» την μπάλα προς τα έξω και στο σημείο του πέναλτι για τον Λογκόνη και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα νικήσει τον Ραπάι.

Στο 21’ θα είναι η σειρά του Καραγιάννη να πετύχει το 0-2, με πολύ ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά το κόρνερ από αριστερά του Μπούσι.

Αυτό το 0-2 θα είναι το σκορ για το πρώτο μισό στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι που ήταν πολύ ποιοτικοί στο σημερινό παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 56’, θα αυξήσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο Μπούσι θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Καραγιάννη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Στο 70’ ο Κονόμη με έναν μακρινό, εντυπωσιακό «κεραυνό» θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Ραπάι και θα πετύχει το 0-4 στις Βασιλικάδες.

Στο 77’ ο Καραγιάννης στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εικοσιμίας θα πετύχει χατ τρικ και το 0-5 για τους κυανόλευκους, με κοντινό πλασέ, ύστερα από την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.

Το 0-6 θα πετύχει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Λ. Κουμαριώτης στο 80’.

Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-6 στο 83’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Kamberi.

Το σκορ θα ανέβει ακόμη περισσότερο και στο 1-7 για την ομάδα της Λειβαθούς στο «Στ. Βασιλάτος», με κοντινό πλασέ του Αποστολάτου, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Λ. Κουμαριώτη.

Ήταν ένα γκολ γενεθλίων, μιας και ο αρχηγός σήμερα είχε επέτειο. Χρόνια πολλά και από εμάς Captain!

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Την Εικοσιμία να περιμένει τον επόμενο αντίπαλο της στους «8» και τον Α.Ο. Ερύσσου να δουλεύει περισσότερο για την επικείμενη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς την κα Μ. Μάστορα και τον κ. Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Ραπάι, Καββαδίας Γ.Λ. (88’ Αντύπας), Κάκιας (62’ Καββαδίας Ε.), Ταβάνι, Βαλσαμής, Μπαρζούκας (35’ Μάνι), Παπάς Γρ., Κουγιανός, Sula, Καββαδίας Ν., Κamberi.

Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Μάστορας, Καμπανός Ελ., Πρέντζας (62’ Ντουκάι Α), Αραβαντινός (62’ Marku), Κούρτι, Λογκόνης (71’ Κουμαριώτης Λ.), Μπούσι, Καραγιάννης, Αποστολάτος, Κορσιάνος (41’ λ.τ. Κονόμη).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου