Κυριακή, Νοεμβρίου 8

Ξεκίνησαν οι εργασίες φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο και στο νέο βοηθητικό με συνθετικό τάπητα στον Άγιο Αντώνη (Εικόνες)

Τίποτε δεν σταματάει, ούτε και αυτός ο κορονοϊός, τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη, αφού τρέχει ασταμάτητα προσπαθώντας να δώσει λύσεις στα θέματα που αφορούν την περιοχή του.

Ένα από αυτά είναι ο αθλητισμός και η νεολαία που χρειάζεται πρότυπες σύγχρονες εγκαταστάσεις, προκειμένου να αθληθεί σωστά και σε ιδανικές συνθήκες.

Σειρά λοιπόν πήραν τα μηχανήματα και στον Άγιο Αντώνη σε λίγο όλα θα έχουν αλλάξει, συγχρόνως με τη δημιουργία ενός βοηθητικού γηπέδου με συνθετικό τάπητα.

Έτσι παράλληλα με τις εργασίες τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο στον Άγιο Αντώνη, ένα έργο το οποίο γίνεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Ληξουρίου, ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης νέου φυσικού χλοοτάπητα το κεντρικό στάδιο του Αγίου Αντωνίου.

Ο παλιός χλοοτάπητας από χθες ξεκίνησε να αφαιρείται και σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προετοιμασίας του χώρου για να δεχτεί τον καινούργιο έτοιμο τάπητα τον οποίο θα τοποθετήσει η εταιρία του κ. Αλέξη Κάγκουρα που εδρεύει στον Πύργο Ηλείας.

Τις επόμενες 15 μέρες θα γίνεται εντατικός ψεκασμός για τα ζιζάνια και 15 μετά θα έρθει ο νέος χλοοτάπητας να τοποθετηθεί στο κεντρικό στάδιο του Αγίου Αντωνίου.

Οι εργασίες συνολικά αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου ένα μήνα και συνολικά σε δυο μήνες από σήμερα θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Με την ολοκλήρωση και των δύο έργων το Ληξούρι θα έχει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γιώργο Κατσιβέλη,  έναν άνθρωπο του αθλητισμού με μεγάλη ιστορία, αλλά και στο Δ.Σ. για το μεγάλο τους ενδιαφέρον προκριμένου η νεολαία της Παλλικής να έχει τις αθλητικές εγκαταστάσεις που πρέπει και αξίζει!

Εικόνες από όλες τις φάσεις του έργου

































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου